1 Mart 2016

Trend: Süet trençkot


70'li yılların etkisi hiçbir yere gitmiyor. Eh bu durumdan şikayetçi de değiliz pek... 70'li yılların en popüler materyallerinden süet de 2016 baharına ağırlığını koyuyor. Çeşit çeşit süet parçaların cirit attığı sokak modasında şu sıralar en dikkat çeken parça, hiç şüphesiz süet trençkotlar... En çok kahve ve kahve tonlarının tercih edildiği bu parçalar daha çok kalın topuklu çizmeler ve balıkçı yakalarla birlikte kullanıldı.



Süet trençkotlar kahvenin en güzel tonlarında karşımıza çıkıyor. Jean parçalarla muhteşem görünecekler ancak, iddialı kombinler yaratmak isterseniz baştan ayağa siyah giyinebilir ve kahve tonundaki trençkotunuzu iyice yıldızlaştırabilirsiniz. Bahara uygun bir başka önerim de beyaz parçalarla kombin yapmanız... Beyaz bir jean, beyaz bir kalem elbise vb. parçalarla çok etkileyici kombinlere imza atmak mümkün. Zira, bir süet trençkotunuz varsa zaten yıldız bir parçaya sahipsiniz demektir. Onu daha da parlatmak sizin elinizde...




1 yorum:

  1. Merhaba, güzel bir yazı olmuş, faydalı bilgiler edindim. Bir şey danışmak isterim. Ben de yeni bir süet pardesü/trençkot aldım. fakat elektriklenme oluyor. Vücuttan da kaynaklı olabilir ama yine de sormak isterim bunu önlemenin bir yolu var mıdır? teşekkür ederim sevgiler:)

    YanıtlaSil