12 Nisan 2016

Kate Middleton: Anita Dongre Tunik Elbise


Efendim, Düşesimizin Hindistan turunda ilk gün giydiği elbiselerden biri Hintli moda tasarımcısı Anita Dongre'ye ait... Etnik desenlerin dikkat çektiği bohem elbise rengi ve deseniyle de hoş görünüyor. Kate Middleton, bohem elbisesini yine bohem havadaki küpeleri ve dolgu topuk ayakkabıları ile tamamlamış. Kriket oynayacakları için muhtemelen böyle bir ayakkabı seçtiğini düşünüyorum lakin o zaman da giydiği elbise anlamını yitiriyor yahu! Neyse, gelin detaylara yakından bir bakalım...


 The Gulrukh Tunik Elbise

Kate'in seçimi tunik elbise, 236 dolar fiyatla satışa sunulmuş. Online alışveriş sitesi fırsatı hiç kaçırmadan hemen Kate'in fotoğrafını ürün görseline eklemiş (: İncelemek isteyenler buraya tıklayabilir. Kate keşke ayakkabı olarak mankendeki gibi bir model tercih etseymiş...

 

Ben elbiseye pek yakıştıramadım bu dolgu topuk ayakkabıları... Dolgu topuk demişken Kate, dolgu topuk ayakkabı koleksiyonuna bir yenisini daha eklemiş. 

Monsoon

Monsoon markasına ait dolgu topuk ayakkabılar, 45 GBP fiyatla satılıyor.
 "Ben yerinde inceleyeyim" diyenler için link burada.

  

Düşes'in kıyafetindeki etnik havayı güçlendiren küpeleri ise Accessorize marka... 16 dolar yani yaklaşık 45 liraya satılan küpeleri yakından incelemek isteyenleri de buradan alayım. 


Bütün olarak baktığımda, sadece ayakkabıları gözüme batıyor.
Elbise Kate'e çok yakışmış. Genellikle ayakkabı konusunda hata yapan Düşesimiz muhtemelen rahat olmak istediğinden böyle bir tercih yapmıştır diyerek post'u burada noktalıyorum. 


 Ah bir de o saçlarda örgülü burgulu bir model olsaydı ne güzel olurdu demeden de geçmeyeyim (:

Görüşlerinizi bekliyorum efem (:

Fotoğraflar: Dailymail


3 yorum:

  1. ayakkabılar kötü hakikaten modeldeki çok daha yakışırmış ama ben olsam bunun altına madem de kriket oynayacak spor ayakkabı giyerdim şahsen :-)))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Kate bu gezide ki kıyafet seçimini ben beğendim ama her zaman dediğim gibi ve taktığım şu saçlarını örgü falan yapsaymış yada ne bileyim farklı bir açık saç hep aynı yapıyor bu hatun yahu :)

    YanıtlaSil
  3. bende elbise ve küpe uyumunu çok beğendim fakat ayakkabılar fiyasko bence düz sandalet giymesini tercih ederdim bu arada ilgilenirsen benimde bir moda blogum var ben zaten senin uzun zamandır takipçinim sende benim blogumu incelersen sevinirim
    http://modastilnotlaridarkblack.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil