11 Mayıs 2017

Kate Middleton: Emilia Wickstead Mavi Manto Elbise


Mevzuya giriş yapmadan önce, Kate post'larını çok özleyen vefakâr takipçilerime selam ediyorum; emin olun siz ne kadar okumayı özlediyseniz ben de Düşes hakkında bir iki kelam yazmayı o kadar özlemişim (: Düşesimiz, Kate'imiz, Cambridge'in incisi prensesimiz tek başına Lüksemburg gezisi buyurmuşlar. Kate'in sebebi ziyaretine gelirsek, Londra 1867 Antlaşması'nın 150. yıl dönümü kutlamaları münasebetiyle İngiltere'yi temsilen Lüksemburg'a gitmiş. Günlük güneşlik bir havada öğle saatlerinde ülkeye varan Kate Middleton, şıklığı ve güzelliği ile yine herkesi gölgede bırakmış. Eh detaylara bakalım o halde...

Kate ve Lüksemburg Büyük Düşesi Stephanie

'Kate Middleton' denince aklımıza gelen iki mühim parçayı Lüksemburg seçiminde yine görüyoruz: Manto elbise ve ten rengi stiletto ayakkabı... Moda dünyasında bu iki parçayı klasik birer giyim parçası haline getirmesi bir yana, istikrarlı giyim tarzı ile akıllara kazınan Düşes'in seçimi bu sefer Emilia Wickstead olmuş. Krep kumaştan dikilmiş gök mavisi elbise Kate için özel olarak tasarlanmış. Zarif, feminen ve ziyadesiyle 'Kate' havası olan şahane bir parça...


Kate'in LK Bennett ten rengi ayakkabılarıyla uyum sağlayan Clutch çantası Etui Bags markasına ait.
Markayı merak edenler için çanta görselinin altına link bıraktım.

Kiki McDonough

Kate'in kulağında tüm ihtişamıyla parıldayan zarif küpeleri yeni... Düşes'in mücevher ve küpe seçimlerinde en sevdiği marka olan Kiki McDonough tasarımı, beyaz altın, mavi topaz taş ve pırlantalarla süslenmiş bu cici küpeler 3500 GBP fiyatla alıcılarını bekliyor.


Kate'ciğim Âb-ı hayat çeşmesinden bir şeyler mi içti bilemiyorum ama çok daha güzel, çok daha genç ve çok daha alımlı gözükmekte... Bu görünüme kat kat kesilmiş sağlıklı ve gür saçları eşlik ediyor. Tek kelime ile 'çarpıcı' bir görüntüsü var.


Kate aslında Düşes değil prenses gibi (evet, çok beğendim n'apayım) görünüyor bu haliyle. Minnacık bir çocuk prensesimize çiçek verdikten sonra heyecanına yenik düşmüş, ağlamış... Manto elbisenin güzelliğine bir de bu açıdan bakın istedim.


İşte en bayıldığım kare... 
Sanırsın Vogue dergisi için fotoğraf çekimi var, mizansen yapılıyor.
O kadar bakmalara doyamadım ki, gittim Facebook sayfamın kapak fotoğrafı yaptım.

Hülasa; Hollywood yıldızları halt etmiş.

Fotoğraflar: Daily Mail



1 yorum:

  1. Kate aslındadirek düşeslikten kraliçeliğe terfi eder diye düşünüyorum :-)) Kate'in mavi elbisesini sevdim ama büyük düşes'in kırmızı fırfırlı elbisesine bayıldım çok daha Kate'in yaşına uygun bir elbise aslında o benzerini bulursam kesin alırım yani onun gibi bir şey..

    YanıtlaSil