24 Mayıs 2017

2017 İlkbahar / Yaz Sandalet Trendleri


Sandalet dediğin aslında her yazın vazgeçilmezi... Trend olmasından ziyade yazın her gardıropta yerini alması gereken bir demirbaş parça. Lakin, 2017 yaz sezonunda sandalet ve terliklerin biraz daha öne çıktığını söylemek gerekiyor. Bildiğiniz üzere kış mevsimi haricinde terlik giymek moda dünyasında epey tercih edilen bir eğilim oldu. Açık ayakkabı ve terlik üzerinde oynanan oyunlar doğal olarak 2017 yaz modasında artıyor ve önemli ayakkabı trendleri olarak karşımıza çıkıyor. Hülasa, işte sokak modasını titreten 2017 ilkbahar/yaz sandalet trendleri!



Parmağı bantlı sandaletler

Parmak arası modellere alternatif olan başparmağı bantlı terlik ve sandaletler geri döndü. Gayet sade bir havası olan bu sandaletlerin çoğunlukla deriden olanları rağbet görüyor. Tabii bu modellerin dikkati tırnaklara çok fazla çektiğini söylemek de gerek.



Birkenstock ve benzerleri...

Bu trende iki bantlı terlik trendi de diyebiliriz. Zira Birkenstock'un ikonik modeli 2017 yazında çok daha trend... En önemli özelliği akla hayale gelmeyecek kombinlerde karşımıza çıkması. Rahatlığı sevenler yaşadı.


Minimal terlikler

2017 yazında öyle çok fazla kokoş terlik göremiyoruz. Minimal kesimli ince tabanlı sade ve deri terliklerin ayrı bir yeri var. Çünkü,  sokak modasında da çok fazla modaseverin bu tarz terlikleri tercih ettiğini görüyoruz.


Flatform sandaletler

Dolgu topuktan ziyade önü ve arkası aynı yükseklikte kalın tabanlı sandaletlerin altın çağı diyebiliriz. Üstelik en önemli tasarımcıların 2017 ayakkabı koleksiyonlarının arasında yerini aldı. Sonrası zaten sokak modasına sirayet etti...


İp sandaletler

Sanırım ip sandaletler bu yılın en mühim 2017 yaz trendlerinden olabilir... Zira nerede bir sahil, kum güneş, iskele ve havuz varsa bu sandaletleri de mutlaka görüyoruz. Özellikle instagramda fenomen olduğunun altını çizmek gerek. Moda bloggerlarının favorisi...


PVC ayakkabı ve sandaletler

Bilhassa şeffaf, renksiz olanları çok popüler... Aklınıza gelebilecek hemen her modelin PVC olanını görebilmek mümkün.

Fotoğraflar: Pinterest

2 yorum:

  1. PARMAK ARASI PLAJ VE HAVUZ İÇİN.MODELLER SADE AMA BEN AVM VİTRİNLERİNDE DAHA GÜZELLERİNİ GÖRÜYORUM

    YanıtlaSil
  2. halatlı olanlarına ısınamadım bir türlü

    YanıtlaSil