11 Aralık 2017

Trend: 'Baba' spor ayakkabısı


Bu moda trendine, 80 ve 90'lı yılları hatırlayanlar ya da o yıllara ilgi duyanlar muhtemelen aşinadır. Çoğunlukla kaba, kalın tabanlı, renkli ve mütemadiyen salaş kot pantolonlar ile tercih edilen bu spor ayakkabılar, 2018 yılının en mühim ayakkabı trendlerinden biri olmaya aday gibi gözüküyor. Zira, sokak modasının gediklisi pek çok stil ikonu bu parçayı yıl boyunca sık sık giydi, giymeye de devam ediyor.  2018 bahar/yaz modasının sergilendiği moda haftalarında da 'baba' ayakkabılarının bol bol giyilmesi dikkat çekiyordu.


Eskiden günümüze etki eden bazı parçaların anne, büyük anne ve baba isimleriyle yeniden trend olması da kulağa hoş geliyor. Büyük anne hırkaları, anne jean'i derken şimdi de sıra baba spor ayakkabılarında (: Sanırım moda trendlerini izlerken anne ve babalarımızdan ilham almamızın hiçbir sakıncası yok. Babaların rahatlığı düşünerek tatil günlerinde tercih ettiği bu ayakkabıların trend olacağı pek de akla gelebilecek bir şey değil hani... Hülasa, moda trendleri biraz 'çirkin' olana meyilleniyor işte! Bakınız:Normcore 
"Dad sneakers" olarak adlandırılan bu parça hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sanırım ben minimal beyaz spor ayakkabılarımdan vazgeçmeyeceğim (:


Fotoğraflar: Pinterest

1 yorum:

  1. AYAKKABILAR ÇOK ÇİRKİN GİYSİLERLE HİÇ OLMAMIŞ TREND DEDİKLERİ SAÇMA SAPAN KOMBİNLER

    YanıtlaSil