8 Şubat 2018

Kate Middleton: Goat Ellory Manto


Kate Middleton, İsveç ve Norveç gezilerini tamamlasın ardından, İngiltere'deki görevlerinin başına hızlıca döndü. İlk ziyaretini ise Essex'te bulunan bir bağımlılık tedavi merkezinin açılışı için gerçekleştirdi. Hamileliğinin 7. ayına giren Düşes'in, önümüzdeki ay hamilelik iznine çıkacağı yazılıp çiziliyor. Bakalım Şubat ayından sonra Düşes'i görevlerde görebilecek miyiz? Her ne ise, biz konumuza dönelim ve Kate'in gardırobuna eklediği yeni parçaya göz atalım...

Goat

Kate sevdiği markalardan olan Goat tasarım bir manto tercih etmiş. Boyu diz üzerinde biten mantonun en dikkat çeken özelliği yaka kısmında bulunan fiyonk... Detaylıca incelemek isteyenler buraya tıklayabilir... 330 sterlin yani yaklaşık 1750 lira fiyatı olan manto, bu fiyata 660 sterlinden düşmüş. Mantonun rengi şahane, hatta Kate'in bu rengi seçmesi 'erkek bebek' yorumlarına neden olmuş. Bebek cinsiyetine göndermemi yapıyor bilemem, tek bildiğim Kate'in mavi tonlarını çok sevmesi ve kendine de her zaman yakıştırması.


Kombininde her şey ahenkli görünüyor. Çanta olarak dolabında bulunan Beulah London marka clutch çantasını, ayakkabı seçiminde ise Stuart Weitzman Power süet stilettolarını görüyoruz. Benim tek takıldığım şey mantoda yakada tatlı bir detay varken neden saçlarını açık kullanmayı tercih etti? Toplaması yaka kısmını ön plana çıkartırdı. Kate'in kuaförü mantoyu harcamış biraz...


Arabadan inişi ayrı bir zarafet. Gerçi arabadan -zarifçe- inmek konusunda kimse rahmetli Lady Di'nin eline su dökemez ama Düşes de artık bu konuda profesyonelleşti (:


Saçı toplu olsaydı pek beğenecektim yahu.
Makyajı çok kararında olmuş yine.

Fotoğraflar: DailyMail


1 yorum:

  1. BİRBİRİNİN AYNISI MANTOLAR ARABADAN İNİŞ WAV!BACAKLAR 10 NUMARA 5 YILDIZ BAZI HABER SİTELERİ BALDIR BACAK GÖSTERİSİ DİYE YAZMIŞ .

    YanıtlaSil