27 Şubat 2018

Kate Middleton: Jenny Packham Mavi Manto


Cambridge Düşesi Kate Middleton, bugün Royal Kolej'in Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalını ziyaret etti. Kate'in sebebi ziyareti, hem bu bölümün patronu olması hem de dünya çapında anne ve yeni doğan ölümlerinin azaltılması için yürütülen çalışmalar  hakkında bilgi edinmekmiş. Kate'in bugünkü seçimlerine bakarsak, pek sevdiği tasarımcılardan olan Jenny Packham'ın imzasını görüyoruz...



Kate'i ilk gördüğümde neden 'altını çizerek' mavi-beyaz renkleri tercih ettiğini merak ettim. Öyle ya, Kate bir şeyi giyiyorsa altında bir ince mesaj, gönderme, selam çakma vb. bilumum sebepler olabilir! 

Böyle olur stratejik moda... Bölüm başkanının cübbesine dikkat!

Hülasa, merakım ziyaret ettiği kuruluşun renklerinin mavi-beyaz olduğunu öğrenmem ile geçti. Beyaz kontür de hemşirelerin kıyafetlerine benziyor. Eğer üniversitelerde 'stratejik moda' veya 'stratejik kombin' adında bir bölüm açılsaydı, Düşes'i profesör unvanı ile bölüm başkanı yapardık. Bu ne incelik yahu!


Kate için özel olarak dikilmiş elbisesi de mantosu, daha doğrusu trençkotu ile uyumlu görünüyor. Acaba Kate üşümüyor mu? Bu kombin tam baharlık sanki... Kate'in Jimmy Choo Georgia ayakkabıları ile kıyafetin bütünlüğünü çok sevdim. Baştan ayağa hoş görünüyor.


Yine de mantoya çok bayılmadığımı belirteyim. Beyaz kontürler gözümü yordu. Bir de üstüne taktığı kolyeyi sevemedim. Sadece küpeleri tercih etseymiş daha iyi olurmuş.


Özetle gayet güler yüzlü, enerjik ve 7 aylık hamileliğine göre oldukça fit görünüyor.
Kadın jilet gibi işte, fazla söze hacet yok (:
Siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: DailyMail


1 yorum:

  1. o NE ÜNİFORMAMI ? İSVEÇ NORVEÇ GEZİSİNDEN BERİ HEP YENİ GİYİYOR İNANMAYAN POSTLARA BAKSIN. BİR AY İÇİNDE TAM 14 AYRI PARÇA GİYDİ ÇOK PAHALI GECE ELBİSELERİ VAR BU DEFİLENİN İÇİNDE .İNSAN AKLI VİCDANI ALMIYOR ...

    YanıtlaSil