15 Şubat 2018

Hangi Tek Taş Pırlantayı Seçmeliyim?


Bir yandan evlilik hazırlığı sürecini yönetirken, diğer yandan halen hangi tek taş pırlanta yüzüğü seçeceğinize karar vermeye çalışıyorsunuz. Yalnız değilsiniz! Evlenmeyi düşünen tüm genç kızların aynı kararsızlığı yaşadığından emin olabilirsiniz. Bunun nedenini de çok iyi biliyoruz. Hem size yakışan bir yüzük modelini seçmek, hem de bu özel günün hatırası olduğu için ömür boyu takmak istiyorsunuz. İleride değiştirmek istemeyeceğiniz bir tek taş pırlanta seçimi yaptığınızdan emin olmak istemeniz, gayet doğal. 



Artık tek taş pırlanta yüzük seçenekleri bir hayli çoğaldı. Bu kararsızlığınızdan kurtulmak için size birkaç ipucu aktaracağız. Öncelikle tektaş pırlantanızı, evlendikten sonra alyansınız ile birlikte takıp takmayacağınıza karar verin. Eğer alyansınız ile aynı parmağınıza takmayı düşünüyorsanız, ince bir tek taş yüzük seçimi yapın. Bu sayede iki yüzük birlikte takıldığında parmağınızı rahatsız etmeyecektir.



Elinize En Çok Yakışacak Tek Taş Hangisi? 

Alyans takmayı düşünüyor, sadece tek taş pırlantanızı takmayı tercih ediyorsanız, bu defa tam tersi hafif kalın bir dizaynı seçmenizi öneririz. Ayrıca parmaklarınız kısaysa, büyük bir pırlantanın kullanıldığı modelleri tercih etmeyin. Daha küçük ebatlarda ancak karat değeri daha yüksek bir modeli tercih edebilirsiniz. Büyük taşlı modelleri, elleri büyük ve aynı zamanda parmakları kalın olan kadınlar için ideal oluyor.

Aslında sizi bu kararsızlıktan kurtaracak, daha önemli bir tüyo verebiliriz. O da Altınbaş internet sitesini ziyaret etmeniz olacak. Çünkü web adresinde çok sayıda seçenek beğeniye sunulmuş. Haliyle mevcut tüm modelleri bir arada görme imkanına sahip olabilirsiniz. Alternatifleri bir arada değerlendirmek, her daim seçenekleri elemeyi kolaylaştırır. Böylece nasıl bir tek taş pırlanta seçeceğinize daha kolay karar verebilirsiniz.



Altınbaş internet sitesinde tek taş modellerine göz atmanın bir diğer avantajı da yüzük modellerini daha yakından inceleme şansı sunmasıdır. Yakından bakmak, incelediğiniz modeli ellerinizde hayal etmenizi kolaylaştırır. Zaten son derece makul fiyatlar sunan bir adres olduğu, artık herkes tarafından biliniyor. “İşte bu” dediğiniz modele rastladığınızda daha ekonomik bir alışveriş ile yüzüğünüzü temin etme şansınız olur. Ömür boyunca takacağınız tek taş pırlantanın Altınbaş kalitesinde olması da cabası… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder