3 Şubat 2018

Kate Middleton: Dolce&Gabbana Manto


Prens William ve Kate Middleton, Norveç ziyaretinin son gününde başarılı Norveç dizisi 'Skam' ekibi ile bir araya geldi. Bu buluşmadan önce yine Norveç sokaklarında yürüyerek halkı selamladılar. Sonrasında Norveç Prensi ve Prensesi'nin evlerine öğle yemeği için konuk oldular. Peki Kate bu ziyaretler için neler giymeyi tercih etti? Hemen ayrıntılara göz atalım!


Kate bugün için Dolce&Gabbana'dan kruvaze model bordo renkli bir manto seçmiş. Stoklarda kalmayan manto, askeri tarzı ile dikkat çekiyor. Manto 2675 dolar fiyat ile satılmış. Zamansız, klasik bir model olmasının yanı sıra rengi ile de kullanışlı bir seçim olmuş.


Tabii, Kate'in Norveçlilere selam çakmadığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz, zira biz göremesek de Düşes bu mantonun içine Norveçli tasarımcı TiMo'dan çok tatlı bir elbise giymiş.


Yaka, omuzlar ve bel boyunca dantel ile süslenmiş çiçekli elbise 285 dolares fiyat ile satılıyor. Elbise markanın Pre Spring 2018 koleksiyonunda bulunuyor.  Okuduklarıma göre Kate, elbisenin modifiye edilmiş halini giymiş. Kate'in giydiği modelde yaka kısmında dantel detayı bulunmuyormuş.


Bunlar dışında kombinini Tod's süet ayakkabılar, Mulberry clutch çanta ve Cornelia James eldivenleri ile tamamlamış. Bence hiç de fena değil. Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: DailyMail


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder