12 Ekim 2020

Kate Middleton sunucu olacak!


Şu lanet Koronavirüs yüzünden, her yıl dört gözle beklediğimiz sonbahar/kış kırmızı halı etkinliklerinden uzak bir dönem geçiriyoruz. Ancak, Doğa Tarihi Müzesi, Yılın Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı ödüllerine ev sahipliği yapmaya gayet kararlı ve bunu patronları Kate Middleton'ın yardımıyla gerçekleştirecek. Yarın İngiltere saatiyle saat 20:00'da Kate'in kazananı açıklayacak. Kensington Palace da kamera arkasından iki kare fotoğraf paylaştı. Hemen yakından bakalım, haydi (:


Eğer yanılmıyorsam Düşes'i ilk kez siyah bir takım ile görüyoruz. Bence böyle  bir çekim için harika bir seçim olmuş. Kate çok hoş görünüyor. Üzerindeki jilet gibi takımı, şahane saçları ve tadında makyajı ile bir içim su olmuş. Kate'in giydiği takımla ilgili bilgiler gelince post'u güncelleyeceğim. 


Düşes sanırım pandemi bir nebze azalınca cilt bakımına ve botoks uygulamalarına geri dönmüş. Yüzünde her ne varsa bence gayet güzel olmuş. Cildi güzel görünüyor bu ışıkların altında... Hatta şaka maka reklam yıldızı gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder