6 Ağustos 2011

Ünlüler ve Küçük Siyah Elbiseleri

Gardıropların demirbaşı, kurtarıcı kıyafet Küçük Siyah Elbise (Little Black Dress) bu hafta adeta ünlülerin kurtarıcısı olmuş. Önümüzdeki sezon siyah rengin önemini de düşünürsem, modası geçmeyen bu zamansız parçanın kıymetinin arttığını söyleyebilirim :) Hal böyleyken bakalım ünlüler camiası bu güzide parçayı nasıl giymiş, nasıl taşımışlar:


Sol cenahta Amber Heard Honor marka siyah elbisesini saten Brian Atwood ayakkabılarıyla kombinlemiş. Ama bir şey eksik gibi geliyor. Sanırım biraz takıp takıştırsaymış iyi olurmuş.

Sağda ise Jenna Dewan Dolce & Gabbana marka siyah straples elbisesiyle gayet hoş görünüyor ama sanırım onda da bir takı eksikliği var.


Solda Mila Kunis , Calvin Klein siyah elbisesi ve altın kemeri ile çok şık görünüyor. Ayakkabıları ise Christian Louboutin Metalipp. Chanel çanta ile kombinini tamamlamış.

Sağda kadife ve siyah trendini en güzel biçimde kullanan Dianna Agron'u görüyorsunuz. Vücuduna çok yakışan peplum elbisesi Stella McCartney marka.


Solda ex vampir avcısı Sarah Michelle Gellar, Givency marka siyah elbise tercih etmiş. Çok fazla beğenmedim ben.

Sağda Emma Stone, Azzaro marka siyah mini elbisesiyle görülüyor. Bence bu kombinasyonun olayı yeni sezonun renklerinden olan bordo ayakkabısı. Brian Atwood marka ayakkabının rengi müthiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder