17 Mart 2012

Kate Middleton bu hafta neler giydi?


Cambridge Düşesi Kate Middleton bu hafta boyunca çeşitli etkinliklerde arz-ı endam eyledi. Hal böyle olunca ben de giydiklerini bu post'ta toparlayayım, hep birlikte hepsini görelim istedim. Son zamanlarda güzel kombinlerle karşımıza çıkan Düşes, yine aynı çizgiyi koruyarak şık olmaya devam ediyor. Elbiseleriyle dikkat çeken Kate Middleton bakalım neler giymiş:


Kate Middleton ilk olarak Prens Charles ile birlikte bir resim galerisini ziyaret etti. Ziyarette gri renkli ince pilili, yakası siyah çiçeklerle süslü zarif bir elbise giymeyi tercih etmiş. Elbise daha önce de kuş desenli elbisesini tercih ettiği İrlandalı tasarımcı Orla Kiely'e ait. Ben bu elbiseyi çok beğendim, tek takıldığım nokta Düşes'in yine gri gibi bir rengi tercih etmesi. Ama varsın olsun, elbise bu renk de güzel (:

Orla Kiely 2011 Sonbahar


İkinci  olarak Olimpik Park'ta İngiliz Hokey Takımı'nı ziyaret eden Düşes, spor-şık kombiniyle ortaya çıktı. Mercan pembesi skinny jean, lacivert Pucci blazer ve LK Bennet topuklu ayakkabı giyen Düşes, boynuna İngiliz spor takımının resmi eşarbını takmış. 


Bu kombinden sonra İngiltere'de mercan pembesi renginde jean pantolon satışları neredeyse yüzde yüz oranında artışa geçmiş. Bu sezon zaten trend olan renkli jean'lerde mercan pembesinin ayrı bir yeri olacak desenize (:


Son olarak bu sabah İrlandalı askerlerle St. Patrick Günü kutlamasına katılan Düşes yeşil renkli manto elbisesiyle çok hoş görünüyor. İlk defa eşi olmadan askerlerle bir araya gelen Kate Middleton hatırlarsanız geçtiğimiz yıl yeni evliyken yine askerlerle bir araya gelmiş ve askeri stiliyle beni kendine hayran bırakmıştı (:


Düşes'in giydiği yeşil manto elbise ve kemer Samantha Cameron'un da fanı olduğu tasarımcı Emilia Wickstead'a ait. Rengi ve modelini çok beğendim ayrıca Düşes'e bu etek boyunun çok yakıştığını düşünüyorum.

Düşes'in manto elbisesi sanırım bu (:


Ayakkabılarının markasını bir türlü öğrenemediğim Düşes'in taktığı güzel şapka ise Lockhatters'in Betty Boop modeli. Şapkayı incelemek için aşağıdaki resme tıklayın.

Fotoğraflar: Dailymail

3 yorum:

  1. pantolonuna bayıldım.bileğin üstünde biten bu renkli jeanleri bu yıl çok göreceğiz anlaşılan.ama ben bu pantolonlara düz ayakkabıları daha çok yakıştırıyorum.tabi o topuklu giyerek spor havayı biraz dağıtmalıydı.böyle de çok hoş olmuş.ne giyse yakışıyor yaa :))

    YanıtlaSil
  2. öncelikle çok güzel bir siteniz var tebrik ederim :)
    düşes bu kombinleriyle çok şık olmuş elbise ve mercan rengi pantolona bayıldım. zayıflığı pantolonu taşımasında artı olmuş.

    YanıtlaSil
  3. @adsız Çok teşekkür ederim, sevgiler!

    YanıtlaSil