5 Eylül 2012

Trend: Geniş omuzlar

 Christine Centenera

Military (Askerî) akımının etkileri hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de omuzlara dikkat çeken bu son trend bu kışın favorilerinden olacağa benzer.  Zaten ceket ve mantolarda büyük beden giymek çok trend haliyle geniş omuzlar da bu büyük beden kıyafetlerin olmazsa olmazı... Geniş omuzlar özellikle kürkün yükselişiyle "Gorilla Arms" (Goril Omuzları (:) trendinin altını çiziyor. Omuzlarda başlayan kürk kollara kadar uzayabiliyor. Deri ceketlerde de vatkalarla desteklenen güçlü omuzlar dikkat çekiyor. Bu yıl Military (Askerî) temanın, günlük giyime etkileri say say bitmeyecek gibi...

Jason Wu - Gorilla Arms

1 yorum:

  1. Sevgili Gardrop Kedisi, sen benim gardrobuma ilham veren, neredeyse postlarını okumadan bir şey giyemediğim, bugün ne giysem sorularımın çözümü, her gün okumadan güne başlamadığım tek blogsun. Modaya bakış açına ve trendleri inceleyiş şeklinin hastası ve hayranıyım.

    Ama ben bir memurum, bu yüzden buradaki kombinlerin çoğunu uygulayamıyorum. Vaktin olursa fazla dikkat çekmeyecek, görenlere "bu ne giymiş böyle" yerine "vay, bugün neler giymiş böyle" dedirtecek, kısaca abartısız ancak şık, zarif ama ekonomik bir "iş yeri klasik kombinleri" postu hazırlar mısın?

    Son olarak, evde mesela bir eteğim var, atıyorum bordo ya da bir kazağım var, atıyorum yeşil çizgili. onları en iyi nasıl kombinleyeceğimiz konusunda sana nereden soru sorabiliriz?

    YanıtlaSil