10 Aralık 2012

Yakı[şık]lı : David Beckham


Yanlış hatırlamıyorsam David Beckham, "metroseksüel" kavramının kullanıldığı ilk erkekler arasında yer alıyor. Stilinde kesinlikle bir evrim geçirdiğini düşündüğüm Beckham'ın değişmeyen tek özelliği, metroseksüel bir erkek olması kesinlikle... Bunun yanı sıra Victoria Beckham ile birlikte gelişen ve değişen stili, ünlü erkekler arasında tartışmasız ilk sıralarda geliyor.

Beckham'ın stili aslında klasik İngiliz tarzının, son moda trendler ile harmanlanmasından oluşuyor. Hem klasik hem de Casual giyinen Beckham'ın klasik stilinde en dikkat çeken parça ise takım elbiseler... Takım elbiselerini vücuda oturan "jilet" gibi ceket ve pantolonlardan seçen David Beckham, kravat ve yaka mendili detaylarını asla atlamıyor.

Günlük kıyafetlerinde sıklıkla jean ve chino pantolonları seçiyor. Oxford gömlekler, bere, şapka ve kaşkol gibi parçaları sık sık kullanan David Beckham, özenli saç - sakal modeli ve imzası haline gelen dövmeleriyle hepimizin dikkatle takip ettiği bir stil ikonu...

 

3 yorum:

  1. çocuklarıyla hele de kızıyla birlikte harika görünüyor yaşlanmış olmasına rağmen.. yine de çekici..

    YanıtlaSil
  2. ergenliğimden beri severim Beckham'ı:))) her dönem o dönemin yakışıklısı oldu ama yıllar geçtikçe dediğiniz gibi stili daha da öne çıktı,ama kesinlikle modası hiç geçmeyen adam:)))

    YanıtlaSil
  3. çok yakışıklı bir adam :). polonyalı bir kız var sınıfımda, kız bu adama bildiğiniz aşık... kız sürekli beckham'dan bahsediyor. bu postu ona göndersem iyi olur.

    YanıtlaSil