3 Ağustos 2013

Blogger'ın fendi Obama'yı yendi!


Nasıl mı? Vanity Fair'in her yıl duyurduğu" yılın en iyi giyinenleri listesi"ne girerek... Her yıl yapılan 40 kişilik listenin zirvesine oyuncu Kerry Washington oturdu. Geçtiğimiz yılın zirvedeki ismi Kate Middleton bu yıl, 3. sırada... Ama asıl mevzu bu değil. Bu yıl tıpkı geçen yıl olduğu gibi Michelle Obama listede yer almadı. Ne kadar gerçekliği var bilinmez, ama bunda Obama'nın stilinin hep aynı minvalde gitmesi ve sıkıcı bulunması sebep olarak gösteriliyor. Biz gelelim asıl süprize... Listeye sondan da girse dahil olmayı başaran blogger Hallie Daily!

Hallie Swanson'un blogu ayda yaklaşık 36.000 takipçi alıyor. Global olarak bakıldığında, başka moda blogger'lerine nazaran daha az tanınan Hallie, Vanity Fair'de bir ilk olmayı başardı. Dergi ilk defa bir sosyal medya hesabı sahibini oylamaya dahil etmiş oldu. Hallie oylamaya başvurduğunda pek de umutlu olmadığını verdiği röportajlarda belirtmiş. Bundan sonra ününe ün, başarısına başarı katacağa benzer... Bu sonuçla birlikte dikkatlerin moda blogger'leri üzerine biraz daha çevrileceğini düşünüyorum.

Hallie'nin blogu Hallie Daily'i sevdiğim moda blogları altında daha önce sizlere tanıtmıştım. Post'a gitmek için tıklayın.


2 yorum:

  1. hallie yi takip etmek zevkli ama listeye girebilecek bir iddada degil sanirim. yinede bir blogger olarak hoş olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @loungetime Evet, Hallie'nin tarzını severim. Ondan daha iyi olan bir çok blogger olduğunu düşünsem de, bir blogger'in seçilmesi bence de hoş bir durum.

      Sil