24 Ekim 2013

Kate Middleton: Prens George Vaftiz Töreni


Dün akşam, İngiliz Kraliyet ahalisi minik prensin vaftiz töreni için Chapel Royal'da (Kraliyet Şapeli) bir araya gelmişler. Efendim, bu mühim törene aile üyeleri ve eş-dost taifesinden sadece 22 kişi katılmış. 7 tane vaftiz anne-baba seçilmiş ve bu kişilerin arasında sadece bir tane (Zara Tindall) kraliyet mensubu olması da büyük şaşkınlık yaratmış. Ben de şaşırdım. Modayı yönlendiren Kate Middleton etkisi kraliyet kurallarını da mı etkiliyor bilinmez, lakin takdire şayan (:



Vaftiz töreni olduğundan, Düşes'in çok özenerek giyineceğini, hatta belki de bir McQueen parça ile ortaya çıkacağını düşünmüştüm. Düşüncemde yanılmadığımı gördüm; Kate Middleton fildişi rengi, yakası ve gövde kısmı fırfır detaylı çok şık bir Alexander McQueen elbise giymişti. Alexander McQueen'in 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonuna ait elbise krep kumaşı ve fırfırlarıyla dikkat çekiyor. Kate Middleton zaten bu tarz elbiseleri çok seviyor daha önce bu tarza yakın seçimler yapmıştı.


Şirin bebeğini kucağından indirmeyen Düşes'in elbisesi tam olarak görünmediğinden, elbisenin tamamını aşağıdaki fotoğraftan inceleyebilirsiniz. Bu arada elbisenin renginin, Prens George'un vaftiz elbisesiyle uyumuna da dikkatinizi çekerim (:

Alexander McQueen - 2012 Spring/Summer

Düşes elbisesini yine fildişi tonlarında Jane Taylor imzalı "Georgie Hat" şapkasıyla tamamlamış. Oldukça sofistike görünen şapka gül ve tüy detayıyla çok şık bir seçim olmuş. 

Jane Taylor Georgie Hat

Ayakkabı seçimi olarak, daha önce gördüğümüz Russell and Bromley Park Ave platform ayakkabılarını giymiş. Bütün olarak bakıldığında şık ve klasik Kate Middleton stilinde bir kıyafet görüyorum. Bu arada minik bebeğin feci tatlı bir tosuncuk kıvamına gelmesi ve bakışlarının "Ben prens değil, kralım!" şeklinde konuşması beni benden aldı. Tü tü tü Maşallah yahu (:

 Fotoğraflar: Daily Mail

7 yorum:

  1. o değil de prensi neden kız gibi giydirmişler ben onu anlamadım =/

    xoxo,
    Enda,
    http://detailsbyenda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Enda Bebek kız ya da erkek olsa da vaftiz elbisesi değişmiyor (: Sevgiler Endacım.

      Sil
  2. elbise adam gibi görünmediğindenmidir bebek kucakta olduğundan sürekli pot yapmasındanmıdır elbiseyi katein üzerinde sevmedim ama model olarak güzelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Audrey Evet, elbiseyi tam olarak göremedik üzerinde. Modeli gerçekten çok güzel. Zaten tipik Kate tarzı, McQueen seçimleri de Kate'e çok yakışıyor.

      Sil
  3. bebek babanneye çekmiş böyle bi suratsız geldi bana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tugba Yok yahu, rahmetli Diana ile alakası yok bence. Ben kimseye benzetemedim. Anneye babaya da benzemiyor. Kral bakışlı prens o (:

      Sil
  4. cok guzel olmus renk de beni benden aldi

    YanıtlaSil