30 Ekim 2013

Kate Middleton Zara Home Alışverişi


Kate Middleton, vaftiz töreni ve sonrasında tek başına katıldığı yardım gecesinden sonra soluğu alışverişte almış. Popsugar'da yayınlanan habere göre, Düşes Chelsea'de Zara Home alışverişinden dönerken kameralara yakalanmış. Casual kıyafeti ile görüntülenen Düşes; hırkası, gömleği, kot pantolonu ve bez spor ayakkabılarıyla oldukça rahat ve doğal bir görüntü çizmiş. Düşes'in giydiği jean ve hırka Zara'ya ait...


Düşes'in dikkat çeken desenli bluzu Jack Wills markasına ait. Düşes bu bluzu geçen yıl bu zamanlarda almış ve marka da aldığı bluzu Twitter hesabından duyurmuş. Bu sebepten malum bluz tweet'in atıldığı gün tükenmiş ve stoklarda kalmamış. Genç bir çizgiye sahip İngiliz markası Jack Wills'e ait bluz yaklaşık 250 TL değerinde...

 Jack Wills Debarn Blouse

Düşesin bez spor ayakkabıları ise Mint Velvet. Yanlış hatırlamıyorsam bu da Kate'in daha önce giydiği bir ayakkabı... Ayakkabı stoklarda yok, muhtemelen geçmiş sezonlara ait.

 Mint Velvet


Düşes'in çantası ise uzun zamandır kullandığı Mulberry Polly Push Lock çanta... Yaklaşık 3000 TL değerindeki çanta, indirimlerde 1500 TL'ye yakın fiyatlarla satılıyor.


Düşesin boynundaki kolyeyi ilk defa gördüm. Kimi sitelerde vaftiz töreni hediyesi olduğu yazılmış. Kolyede madalyon ve bebek figürü olduğu belirtilmiş. Kolyenin id'si belli olunca bu post'u güncellemeyi düşünüyorum. Haberiniz olsun (:

Fotoğraflar: Popsugar

1 yorum:

  1. Düşes her yerde düşes :) Kate Middleton zarifliği diye bir şey de var tabii :)

    YanıtlaSil