21 Ekim 2013

Modagram.com alışverişim

Modagram gömlek ve Modagram ayakkabı

Hepinizin tahmin edebileceği gibi, ben de giyim konusunda Online alışverişi çok seviyorum. Zamansızlıktan ötürü mağaza dolaşmaya vakit kalmayınca en kısa ve hızlı yoldan beğendiğim ürünleri seçip almanın keyfini çıkarmaya bayılıyorum. Trendyol.com bu konuda sık tercih yaptığım ve güvendiğim bir online alışveriş sitesi. Ancak sanırım en az Trendyol.com kadar güvenilir ve geniş ürün seçenekleriyle beni mutlu eden bir başka alışveriş sitesi daha var: Modagram.com

Modagram.com aslında Trendyol.com'un yeni moda ve alışveriş sitesi. Zaten Trendyol.com'un olması sebebiyle güvenerek alışveriş yapmaya karar verdiğim bir mecra... Bir kere ürün seçeneği bol. Ceketten elbiseye, ayakkabıdan çantaya her şey var. Sitede gezinirken ünlü bir çok markanın yanı sıra kendilerine ait olan Modagram ürünleri de dikkatimi çekti. Hatta öyle ki, Modagram.com markalı güzel ürünlerin ve uygun fiyatların çekimine kapılıp biri indirimden biri de yeni sezondan olmak üzere iki parça aldım.



Modagram.com'dan alışveriş yapmak gerçekten çok keyifli. Ücretsiz kargosunun olması, bundan da güzeli kargosunun oldukça hızlı bir şekilde ulaşması benden artı puan aldı. Benim başıma gelmedi, ancak aldığınız ürünlerde iade yapmak isterseniz 15 gün içerisinde iade işlemini ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Eveeet, peki neler aldım (: İşte alışverişin en keyifli anı da bu! Modagram.com markasına ait iki ürün aldığımdan bahsetmiştim. Biri Modagram Dina Beyaz Şifon gömlek... Kruvaze gömlekleri çok seviyorum, feminen ve şık oluşlarının yanı sıra zamansız olduklarından her daim favorim.


Üstelik bu gömleği fotoğrafta gördüğünüz üzere iki şekilde de kullanmak mümkün. Beyaz renk hem bu sezonun hem de önümüzdeki yaz sezonunun favori renklerinden... Bu gömlek kalem eteklerimle şahane duracak (:


Diğeri ise Modagram Stilla Troklu Stiletto... Zımba trendini çok seviyorum.  Ancak dozunda... Bu tarz stiletto ayakkabılarda zımbanın kullanılmasını çok beğeniyorum. Sezonun hitlerinden Rock şıklığı için bu ayakkabı biçilmiş kaftan (: Severek giyeceğim.

Benim gibi keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak isterseniz, değişik ürünleri ve güvenilir bir online alışveriş sitesi arıyorsanız Modagram.com'u denemenizi mutlaka öneriyorum. Modagram.com'u ziyaret etmek için : www.modagram.com


8 yorum:

  1. Merhaba ;
    Seçimlerin harika çok ta yakışmış güle güle giyinin :)) Yalnız benim fena halde gözüm kalem eteğe takıldı o nerden acaba bi de ben kendime bulabilsem ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Firuze Çok teşekkürler (: Etek geçen sezon Zara'nın. Bu sezon da bulabilirsiniz büyük ihtimalle. Sevgiler...

      Sil
  2. kombinasyonlar müthişş :) gömleğe bayıldımmm, sanırım ben de aliciğiim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Günün Anlamı Ay ay ne güzel. Çok teşekkürler (: Sevgiler...

      Sil
    2. maalesef çok geç kalmışım, out of stock :( senden gören herkes kapmış galiba sevgili kedi :)

      Sil
    3. @GününAnlamı Ciddi misin ya :( Üzüldüm şimdi. Ben pudrasını alıcaktım kalmamıştı, beyaz vardı diye sevinmiştim. Demek o da bitmiş :( Modagram.com'a istek yapalım (:

      Sil
  3. ürünler gerçektir değil mi çünkü baya indirim var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Betül Tabi ki, ikisi de Modagram markalı ürünler (:

      Sil