30 Haziran 2014

Sevdiğim moda blogları: Mes Voyages a Paris

 

Sevdiğim moda bloglarında bu hafta Barcelona İspanya'da yaşayan Mónica Sors'un blogunu sizlere tanıtmak istiyorum. Mónica aslında iş yönetimi mezunu ancak Master'ını moda pazarlaması üzerine yapmış. Mónica'nın blogunu yazmaya başlaması da oldukça ilginç... İlk kez Paris Moda Haftası'na katılan Mónica, burada ünlü sokak modası fotoğrafçısı, The Sartorialist blogunun sahibi Scott Schumann ile tanışmış. Onunla olan sohbeti, asıl yapmak istediği işin bloggerlık olduğunu anlamasına sebep olmuş ve blogunu açmış.



Monica şimdilerde bütün dünyayı geziyor, kişisel alışveriş danışmanlığı ve stilistik yapıyor. Abartısız, rahat ancak her daim feminenlik barındıran stili, özellikle günlük kombinasyonlar açısından ilham verici. Genellikle erişilebilir markalardan giyinen blogger, trendleri stiline başarıyla kaynaştırıyor. Eğer Mónica'nın tarzını beğendiyseniz, onu instagram'dan izlemek için burayı, blogu Mes Voyages a Paris'i ziyaret etmek için burayı tıklayabilirsiniz.


3 yorum:

  1. Eiffel kulesinin önündeki fotoğrafta boynundaki şalı Zara'dan bende aldım:) yine göz zevkimizi geliştirdin ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  2. beyaz elbise harikaymış
    bloğuna bir gidip bakayım merak ettim
    iç açıcı ve renkli bir bloğun var
    çok sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Mavianne Ziyaret ve güzel sözler için ben teşekkür ederim. Mutlu oldum (: Sevgiler...

      Sil