5 Haziran 2014

Trend: Büyük Logolar


Bir kaç sezon önce başlayan slogan tişört modası, bildiğiniz üzere hız kesmeden devam ediyor. Modanın gevezeliği 80'li ve 90'lı yılların popülerliğiyle paralel bir şekilde sürüyor. 2014 yazında slogan trendine büyük logoların eşlik ettiğini görüyoruz. Hatta şöyle söylemek belki daha doğru olur; sloganlar da logolara benzemeye başlıyor. Alexander Wang'in "Parental Advisory" yazan logolu sweat'leri bunun en güzel örneğiydi.


Büyük ve dikkat çekici bu logolar en çok tişörtleri süslüyor. Dikkat çekici olan bu logolarda en fazla monokrom renklerin kullanılması... Abartılı ve büyük logoları ise en fazla lüks markaların kullandığını görüyoruz. Dev markalar logolarını "kör gözüne parmağım" şeklinde modaseverlere sunuyorlar. Bu tarz parçaların en çok kullanıldığı yer ise tabii ki; sokak modası... Sokak modasının yıldızları arasında Ashish'in yeni bir trend yarattığı "Coca-Cola" tişörtleri ve payetli bluzları yer alıyor. Sokak modasında Chanel, YSL, Nike, Adidas, Kenzo gibi markaların logolarını sık görüyoruz. Bakalım logoların işgali daha ne kadar sürecek?


Fotoğraflar: Pinterest


6 yorum:

  1. Göze hoş görünüyor...
    İnsanları reklam objesi olarak kullanmaktan başka bir şey değil ama özünde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Zeugma Tabii işin bir de o yanı var, bana çok nostaljik geliyor 90'larda da çok gördüğümüzden...

      Sil
  2. tişört aşkı her türlüsü makbull olan bence _______

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğba Aynen, tişörtsüz bir hayat düşünülemez (:

      Sil
  3. Jean üstüne, formal şort üstüne herşeye yakışıyor. Resimli tişört hiç sevmem ama bu logo trendine bayıldım. Çok karakterli duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetik karne Logolar ayrı bir hava veriyor bence de. Bu yazın hoş trendlerinden...

      Sil