27 Haziran 2014

Trend: Tulum

 

Tulum deyince aklınıza salopet tarzında parçalar gelmesin... En az bir elbise kadar şık, çekici ve feminen tulumlardan bahsediyorum. Bu sezon öncelikle beyaz sonrasında siyah, pastel tonlarda ve tabii ki, desenli tulumlar revaçta.  Slip elbiseleri andıran incecik askılı olanları ya da straples modelleri dikkat çekici. Pek çok "sevdiğimiz" stil bloggerının bu güzide ve trend parçayı bol bol giydiğini görünce bir derleme yapmadan duramadım.

 

Beyaz tulumlar bronzlaşmış tende muhteşem görünüyor. Henüz bronzlaşmadıysanız ya da bronlaşmaya niyetiniz yoksa, bir bronzer ya da renkli nemlendirici yardımıyla hafif bir bronzluk elde ederek, beyaz bir tulumu stilinize dahil edebilirsiniz diye düşünüyorum. Niye özellikle beyaz tulum diyorum; malumunuz bu sezon her şeyin beyazı makbul. Ama ben  siyahı da çok seven biri olduğumdan, tulumlarda siyahın asaletini de es geçemeyeceğim. Hülasa; burada sizlerle paylaştığım zevkli bloggerların tulumlarını ve tulumla yaptıkları kombinasyonları çok beğendim. Sizlere de ilham vereceğini düşünüyorum...






4 yorum:

  1. çok şık olabilir ama pratik bir giysi değil bkz.. wc durumu :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Audrey pratik değil tabii, tulum giyerken sıvı alımına dikkat (:

      Sil
  2. Ahh ahh sezon başında siyah-beyaz ve lacivert iki tulum aldım, fiyatı öyle ki heryere bunları giyiyorum:) Aslında vücut kusurlarını kapamak için harika bir parça; benim gibi zayıf ama göbeği olan, veya vücudu alt-üst aynı orantıda olmayanlar için kumaş+dikiş güzelse harika kurtarıcı ve şık seçim olabiliyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Kozmetik karne Modeli dikkatli seçildiğinde kurtarıcı olabilir kesinlikle... Ama almadan önce bol bol deneme yapmak lazım bana göre. Koyu renkleri her daim kurtarıcı oluyor. Dediğin gibi vücudu daha uzun gösteriyor.

      Sil