20 Ocak 2015

Kate Middleton: Seraphine Manto ve Elbise


Kısa bir haftasonu tatilinin ardından, dün itibariyle resmî görevlerinin başına dönen Kate Middleton ilk olarak Family Friends adlı gönüllü bir kuruluşu ziyaret etti. Günün ikinci yarısında ise  Kensington Aldridge Akademisi'ni ziyaret etti. Bu ziyaretleri için hamile stilini hamileler için üretilen kıyafetler seçen Düşes, sık sık giydiği Seraphine markasından iki parça ile arz-ı endam eyledi. Kate'in hamile stiline haydi yakından bakalım (:


Kate dünkü organizasyonlar için Seraphine markasına ait, bebek mavisi tonlarında çok şık bir manto seçti. Manto, Kate'in tarzına yakışan çok şirin bir seçim. Yakasız oluşu, büyük düğmeleri ve cepleri ile dikkat çeken bir parça...

Seraphine Natasha Manto

195 GBP fiyatla satışa çıkan manto, tahmin edebileceğiniz gibi stoklarda kalmamış. Manto markanın 2015 ilkbahar/yaz koleksiyonundan... Parçayı yakından incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Kate'in Seraphine imzalı ikinci kıyafeti bir elbise... Çiçek desenli elbise hamile koleksiyonundan. 99 GBP fiyatla satışa sunulan elbisenin de yerinde yeller esiyor. Zira, Kate'in üzerinde görülmesiyle markanın stokları erimiş. Bu arada Düşes'in şirin mimikleri, kendisinden korkan ufaklığa (:

 Seraphine Florrie Çiçek Desenli Elbise

 Stoklarda kalmasa da, elbiseyi yakından incelemek isteyenler buraya tık tık.


Çok güzel görünen Düşes, kıyafetini lacivert Alexander McQueen ayakkabıları ve Russell&Bromley Muse Clutch çantası ile tamamladı.


Kıyafetleri deşifre ettik, eh sıra geldi magazine (:
Kate bebeğinin tekmelerini sürekli hissettiğini söylemiş. Tekmeleriyle Düşes'i rahat bırakmayan bebeğin cinsiyeti henüz belli değil. Ne Prens William, ne de Kate bebeğin cinsiyetini bilmiyor. Ancak Düşes, yakın çevresindekilere kız çocuk istediğini sürekli söylüyormuş.

Allah Düşes'in gönlüne göre versin. Versin de; minik bir prensesle gözümüz gönlümüz şenlensin (:

Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


3 yorum:

  1. neden bilmiyor kendilerimi tercih etmiyor öğrenmeyi doğumda supriz olsun diye ?

    YanıtlaSil
  2. evet umarım stil ikonu mini bir prenses gelir de bu american royaltylere rakip olur :-))

    YanıtlaSil
  3. çok asil bir kadın, ve çok şık
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil