3 Mayıs 2015

Kate Middleton: Prenses dünyaya geldi


Düşesimiz Kate Middleton, 2 Mayıs 2015 tarihi saat 10:34'te (İngiltere'ye göre 8:34) dünyalar güzeli bir kız bebek dünyaya getirdi. Prens George'u dünyaya getirdiği St. Mary Hastanesi'nde doğum yapan Düşes, böylece tahtın 4. varisini dünyaya getirmiş oldu. 6 saatlik normal doğumla dünyaya gelen minik prenses, 3.700 kilogram (Maşallah!) olarak doğdu. Minik prensesin ismi henüz belli değil. Ancak bahislere bakarsak daha çok Charlotte, Alice ve Diana isimleri üzerinde duruluyor. 



Günlerdir medya mensuplarının, turistlerin ve pek tabii İngilizlerin merakla beklediği doğum sonunda gerçekleşti. 6 saatlik doğumun ardından hastane kapısından halkı selamlayan Düşes ve William sorulara cevap vermediler. Lakin ikisinin de ağzı kulaklarında olduğundan tüm soruları zaten cevapladıklarını düşünüyorum (:


Minik prensese gelirsek, büyüleyici bir güzelliğe sahip! Sizce de oyuncak bebekleri andırmıyor mu? Tıpkı Prens George gibi, ismi henüz bilinmeyen bu güzel prensesin de çok güzel bir çocuk olacağına şüphe yok.


Her şeyden habersiz uyuyan bu güzelliği neredeyse tüm dünya konuşuyor.


Kate Middleton'a gelirsek;  bir kaç saat önce doğum yapmış bir kadına göre yine fantastik bir görüntüsü var! Çok bakımlı görünen Düşes'i pembe tonlarında bir kıyafetle bekliyordum ancak o, baharı anımsatan sarı çiçek desenli bir Jenny Packham tasarımı ile ortaya çıktı. Elbise tasarımcıya özel olarak yaptırılmış. 


Kate'in giydiği Nude tonlarındaki ayakkabı ise Jimmy Choo'ya ait...
 'Gilbert' model ayakkabıyı Düşes daha önce giymişti.


Kate'in karnındaki şişlik dikkat çekiyor. 
İlk doğumunun ardında da karın bölgesinde şişlik bulunuyordu.
Kuaförü maharetiyle zaten güzel olan saçları şahane görünüyor.
Kate'in doğumdan sonraki görüntülerini izlemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Prenses, minik prensesiyle...
Artık ben de tebrikleri kabul edebilirim (:

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. Oğlunun doğumunda Prenses Diana'nın ilk doğumuyla aynı elbiseyi giyince, bunda da öyle yapar sanmıştım :) Ve evet sizi de tebrik ederim, büyüse de annesinin yanında tatlı tatlı dolaşsa...

    YanıtlaSil
  2. yeni bir stil ikonu doğdu böylece..:-))

    YanıtlaSil