7 Nisan 2016

Kate Middleton: Saloni Maxi Elbise


Kate Middleton ve eşi William, 10 Nisan'da başlayacakları Hindistan turu öncesinde dün akşam Kensington Sarayı'nda bir resepsiyon verdiler. Hintli misafirleriyle bir araya gelen ikili, tur öncesinde İngiltere'de çalışan Hintli iş adamlarını/kadınlarını ve öğrencileri sarayda ağırladılar. Ülkelere olan ilgi ve alakasını giydikleriyle de göstermeyi seven Düşesimiz bu kez de sürpriz bir seçim yaptı. Klasik bir kokteyl elbisesi yerine Hintli bir tasarımcıya ait, Saloni marka maxi boy elbisesiyle arz-ı endam eyledi. 


Düşes'in seçimi olan Saloni marka elbise, yüksek yakası, puantiye deseni ve pek tabii rengi ile dikkat çekiyor. Maxi ve etnik havası olan bir elbise seçmek iyi fikir, lakin ben fikrin uygulanış kısmını pek sevemedim. Elbisenin üst kısmı Kate'e uymamış gibi... Diğer detaylarına bakınca da sevecek bir nokta bulamadım gitti... Bu arada Kate, elbisesini Rupert Sanderson Malory stiletto ayakkabılarıyla tamamladı. 

Saloni Mary Illusion Dot Dress

Elbise Moda Operandi'de 595 dolares fiyatla satılıyor. 
Hazır stoklarda varken incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Kate'in küpeleri de dikkat çekiyor ancak yeni değiller. Kate bu küpeleri daha önce 2014 yılında kullanmıştı. Cassandra Gold marka küpeleri hatırlamak isteyenleri buradan alayım. Saç ve makyaja gelirsek, bu tarz yakalarda açık saç sevmiyorum. Keşke tepeden bir topuz yaptırsaydı diye düşünmedim değil hani... Makyajı her zamanki sadeliğinde...


Kate ve William, resepsiyonun sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kate'in seçimini nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail
 

1 yorum:

  1. Gazete de okumuştum bir bölüm hayranı uzun elbise giydiği için eleştirmişti .. Ah o saçlar yine hep aynı :)

    YanıtlaSil