19 Mayıs 2016

Günümüzün Modasına Uygun Ayakkabı Modellerini Nerede Görebilirsiniz


Ayakkabı modelleri, bulunduğu çağ ve iklim koşullarına göre çok çeşitlilik göstermiştir. Farklı modellerin oluşmasının başlıca nedeni, ayakkabıların bulunduğu zamanın modasına, hayat şartlarına ve iklim koşularına uygun olması zorunluluğudur. Eski çağlarda insanlar, deri ya da tahta tabanlı sandaletler giyerlerdi. Ortaçağda, sivri burunlu ve yumuşak deri ya da kumaştan yapılan ayakkabılar vardı. Sonraki dönemlerde de yüksek topuklu çizmeler moda oldu. Dönemler geçtikçe de bağcıklı, tokalı, kare burunlu, kalkık burunlu, sivri, yuvarlak burunlu, yüksek topuklu ayakkabılar tasarlandı.

19.yüzyılda kadınlar, çalışma hayatına atılınca ve boş zamanlarında spor için, yürüyüş yapmaya ve bisiklete binmeye başlayınca ayakkabı modellerinin daha uzun ömürlü olması gerekti. Ayakkabı, geçmişte çağa ve iklim şartlarına uyuyordu şimdi ise moda ayakkabının üretiminde önemli bir etken.

Ayakkabı, kıyafetler ile birlikte geliştiği için birbirleri ile uyumları da göz ardı edilemez. Kıyafetlerde ki renk ve model çeşitliliğine karşı ayakkabı modellerinde de doğru orantılı bir çeşitlilik söz konusu.  Piyasada bulunan çeşitli ayakkabı modellerine nasıl ulaşırsınız. Günümüzde, sanal pazar çok ilerlediği için alışveriş merkezlerine gitmek zorunda değilsiniz. Artık birçok ayakkabı firmasının çeşitli modellerini tek bir adreste bulabilirsiniz.


Sizler için araştırdım, Netmoda adresinde görebilirsiniz. Özellikle, ürün çeşitliliği fazla ve kaliteli markalar çok uygun fiyata satılmakta. Yaz geldi artık sandaletler, parmak arası terlikler ve açık ayakkabılarla ayakları özgür bırakma zamanı. Sizleri, bu sitede çok renkli ve kullanışlı modeller bekliyor. Deri sandalet, tercih edenleri de çok renkli ve farklı modellerde ürünler bekliyor.

Açık ayakkabılarda da çok şık deri ve kumaş dolgu topuklu modeller var. Spor tarz ayakkabıları sevenlerde ,yüksek bilekli, platform, bağcıksız, renkli desenli kumaştan sneeker modellerini çok sevecek. Babet sevenler ise, deri, taşlı, leopar, kumaş ve süet model çeşitliliği arasında tercihte zorlanacak. Yaz ayındayız ama önümüzdeki kış ayı içinde önceden alışveriş yapmak isteyen bayanları da süet ve deri olmak üzere düz, yüksek, gizli topuklu, bağcıklı, tokalı, püsküllü, kovboy modeli bot ve çizmeler bekliyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder