20 Temmuz 2017

Kate Middleton: Alexander McQueen Kırmızı Elbise


Kate Middleton ve eşi William, Almanya gezilerinin ilk gününde Berlin'de bulunan İngiliz Konsolosluğunda düzenlenen bir davete katıldılar. Akşam saatlerinde düzenlenen davette Kraliçe'nin 91. doğum günü de kutlandı. Tabi ki bizim için bu davetin en mühim olayı Kate'in giydiği kırmızı elbise... Haydi hemen mercek altına alalım...


Bildiğiniz üzere Düşes 'moda' diplomasisinin kitabını yazacak kadar deneyimli ve bilgili... Davette kırmızı elbisesiyle kafalarda 'Lady in red' şarkısını çaldıran Kate, bu kez Almanya için çok önemli olan kırmızı rengi kullandı. Ancak, Alman bayrağındaki kırmızı renkten ziyade, elbisenin modeli ile geleneksel Bavyera Dirndl kıyafetine gönderme yaptığı konuşulmuş. Bana kalırsa, Kate yine bayrağı düşünerek kırmızı giydi şimdi sırada sarı olabilir (:


Alexander McQueen Kayık Yaka Elbise

Kate'in gece için seçimi, en sevdiği markalardan olan Alexander McQueen imzası taşıyor. Markanın İlkbahar 2017 koleksiyonuna ait olan kayık yaka elbise stoklarda tükenmiş. Yine de incelemek isteyenler buraya tıklayabilir. 


Kate'in kırmızı renkli şık küpeleri de yeni... 
Düşes'te ilk defa İrlandalı bir tasarımcıya ait parça görüyoruz. 
Küpeleri Simone Rocha imzası taşıyor.


Simone Rocha 

Tasarımcının 2017 sonbahar koleksiyonuna ait bu kırmızı kristal küpeler 265 dolar fiyatla satışta...

Kate ayakkabı seçimi de yeni... Prada'dan 'Wavy Strap' sandaletleri tercih etmiş.
Ayakkabı stoklarda yok.


KOB saçları, abartısız doğal görünen makyajı ve tatlığıyla pek de çekici görünüyor.
'Maşallah' diyor ve Almanya'da yeni kombinlere koşuyoruz (:

Fotoğraflar: Daily Mail



3 yorum:

  1. Bu ayakkabının bir de siyahını mı giymişti geçenlerde, bence şu ana kadar giydiği en iyi ayakkabılardan en azından yaşına uygun, kendini olduğundan yaşlı göstermemiş.

    YanıtlaSil
  2. O NE ÖYLE DANSÇI KOSTÜMÜ GİBİ . ALMANYA BAYARAĞINA GÖNDERME ASILSIZ SARI SİYAH KIRMIZI GİYSEYDİ TAMAM .ŞİMDİDE AYNI MODEL AYAKKABININ DEĞİŞİK RENKLERİNİ ALMIŞ PEMBE STİLETTO VE BU SANDALETLER YENİ TAKINTISI DEMEKKİ

    YanıtlaSil
  3. bu sefer çok beğendim ...

    YanıtlaSil