10 Ağustos 2017

Yeni ev, yeni nevresim


Yakın zamanda yeni bir hayata başlangıç yaptım. Yeni hayatımda değişen ilk şey ise evim oldu. Yeni evimde eski eşyalardan kurtulup, haliyle yeni eşyalar satın almam gerekiyordu. Yatak ve nevresim takımlarına düşkünlüğümden dolayı da ilk olarak yepyeni yatak örtü modellerini incelemeye koyuldum. Hem kaliteli hem de hesaplı olarak aradığım nevresim takımlarından en uygun olanları Yatsan’da mevcuttu. 



Çeşit çeşit modelleri, göz alıcı güzellikleri ve kaliteli kumaşlarıyla benim de tercihim haliyle Yatsan oldu. Her zevke ve tarza uyum sağlayan bu modeller arasında tercih yapmak ise sanıldığından çok daha zor geldi. Yeni yatağımı çift kişilik aldığım için haliyle çift kişilik nevresim takımları arasında tercih yapmam gerekiyordu. Ancak birbirinden güzel bu nevresim takımlarından birini seçmek oldukça zordu. Yatsan’ın indirimli fiyatlarından da destek alarak iki tane almaya karar verdim. Pamuk nevresim takımları konfor ve zevk açısından tam bana göreydi. Ekru renginin göz alıcı beyazlığı ve bu beyazlığın satenle eşsiz bir tasarım içinde taçlandırılmasının etkisiyle de ilk tercihimi Valencia Çift Kişilik Nevresim Takımlarından yana kullandım. Diğer seçimimde her ne kadar Capri Çift Kişilik Nevresim Takımı ile Queen Çift Kişilik Nevresim Takımı arasında zorlansam da; Queen Nevresim takımının gül kurusu beni oldukça heyecanlandırdı. 


Yatsan sitesinin kolay iade, hızlı teslimat ve güvenli alışveriş ilkesi beni internetten satın almaya itti. Ben de daha önce Yatsan mağazalarında gördüğüm bu nevresim takımlarını oldukça indirimli fiyatlarla internetten sipariş verdim. Nevresimlerim geldiğinde ise ikisini de sererek yatağımda nasıl durduklarını inceledim. Yatak odam Yatsan nevresimleriyle bir anda ışıl ışıl olmaya başlamıştı. Yüzde yüz pamuk dokusuyla uzun zaman sonra ilk kez bu kadar rahat uyuduğumu bütün ruhumda hissetmiştim. 


Eğer siz de benim gibi doğru nevresim takımlarını arayanlardan biriyseniz kesinlikle Yatsan nevresim takımları tam size göre. Hem kaliteli hem de şık tasarımlarıyla bu nevresim takımlarının tarzınıza ne kadar uygun olduğunu hissedeceksiniz. Eğer sert ve şık yapıda bir nevresim takımı arıyorsanız Capri King nevresim takımlarını şiddetle tavsiye edebilirim. Eğer içinizdeki çocuk hala yaşıyorsa ve siz de benim gibi cıvıl cıvıl bir yapıdaysanız benim gibi gül kurusu renginin eşsiz duruşunu sergileyen Queen nevresim takımlarını da tercih edebilirisiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder