10 Ağustos 2017

Trend: Statement çorap


Malumunuz, bir süredir sandaletlerin içine giyilen çoraplar epey konuşuldu. Açık ayakkabılarla çorap giyme akımı bazıları tarafından epey destek gördü ancak bu trende mesafeli davrananların sayısı da azımsanacak kadar değildi. Hal böyleyken, bu trendin aslında başka bir trende vesile olduğunu görüyoruz. Renk renk, desen desen, farklı kumaşlardan 'kokoş' çoraplar kombinlerin en çarpıcı parçası olarak karşımıza çıkmaya başladı. Hülasa yeni bir 'statement' akımın yükselişine tanık oluyoruz: Statement çoraplar...



2017 yazında zirveye çıkan Statement çorapları başta sokak modası olmak üzere bir çok ünlü isimde de görüyoruz. Bu tarzı en çok uygulayan isimler arasında Rihanna, Kendal Jenner ve ünlü moda bloggerı Leandra Medine başı çekiyor. Dev markaların Resort koleksiyonlarında da bol bol görülmesi  cabası... Ama böyle dediğime bakmayın, bir çok ulaşılabilir markada özene bezene tasarlanmış 'statement' çorap görebilmek mümkün. Grafik desenler, çiçekliler, tüller, fileler, işlemeli olanlar... Kişisel stilde ufak detayların bile çok etkili olduğunu düşünenler bence bu trende bayılacak.



4 yorum:

  1. SADECE SİYAH YADA BORDO SADE BİR ELBİSENİN ALTINA OLUR.KIRMIZI AYAKKABININ İÇİNE DE YAKIŞMIŞ DİĞERLERİNİ SEVMEDİM

    YanıtlaSil
  2. eskiden beri çok severim soket file çorap ama bizde moda olur mu rahatça giyermiyiz bilemem

    YanıtlaSil
  3. Spor ayakkabı ve bilekte biten botlarla güzel oluyor ama açık ayakkabıyla hiç beğenemedim

    YanıtlaSil
  4. Hanımefendi sanki bloggerın tek derdi size beğendirmekmiş gibi ukala yorumlar yapmayın. Sadece bunlarla olur demek sizin önyargınız. Sevmek zorunda değilsiniz.

    YanıtlaSil