12 Aralık 2017

Recycle Kate: Seraphine Manto


Yardımsever Düşesimiz Kate Middleton,  bugün North Kensington'daki Rugby Portobello Vakfı'ndaki bir Noel kutlamasına katıldı. Anne ve bebekleri destekleyen grubun partisine katılan Kate burada bol bol hediye dağıttı. Bu arada hamile stiliyle öne çıkmaya başlayan Kate, gardırobundaki parçaları değerlendirmeye devam ediyor. Bugün için 2014 yılında ilk kez giydiği Seraphine Marina mantosunu yeniden değerlendirdi. Manto, markanın hamile kreasyonunda bulunuyordu.


Güzel saçı, dozunda makyajı, güler yüzü ve tüm tatlılığı ile baştan ayağı şık bir görünüm sergilemiş Düşes...


Kate'i takip edenler muhtemelen mantoyu hatırlamıştır, lakin anımsamayanlar için sağdaki fotoğraf Kate'in ilk kez giydiği güne ait. Daha detaylı inceleyip o günü hatırlamak isteyenler varsa buraya tıklayabilir. Kate 2017 kombininde Tod's marka süet ayakkabılarını ve ve Mulberry clutch çantasını kullandı.


Bu arada Kate ve William'ın 2018 yılında gerçekleştirecekleri ilk Kraliyet turunun tarihi belli oldu. İsveç ve Norveç'e yapılacak gezi, 30 Ocak 2018 tarihinde başlayıp 2 Şubat tarihinde sona erecek.


Kate'in seçimini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: DailyMail


4 yorum:

  1. GARDROP KEDİSİ 2017 KRALİYET ETKİNLİKLERİ BİTTİ DÜŞESİ BİR DAHA GÖRÜRMÜYÜZ DİYORDUN SÖZDE GÖREVLER ARALIK AYINDA DEVAM EDİYOR DUCHESS KATE BLOGUNU TAKİP EDERSEN TAKVİMİ GÖRÜRSÜN KUZEY AVRUPA GEZİSİ İÇİN ŞİMDİDEN HEYACANLISIN

    YanıtlaSil
  2. GELELİM PRENSESİN KIYAFETLERİNE BİR ESKİ BİR YENİ GİYİYOR ÇANTA AYAKKABI HEP AYNI MANTO GÜZEL EVET BU ARALAR PEK ALÇAKGÖNÜLLÜ

    YanıtlaSil
  3. Resmen bayıldım çok beğeniyorum düşesimizi :)

    YanıtlaSil
  4. hemen hemen aynı kombini yapmış neyse bari kraliyet turunda farklı kıyafetler giyer artık..

    YanıtlaSil