28 Şubat 2018

Recycle Kate: Seraphine Royal Blue Elbise


Meghan Markle ve Prince Harry, Kraliyet Vakfı'nın forumunda Cambridge Dükü ve Düşesi Kate Middleton ile birlikte ilk resmi kraliyet görevini yerine getirdi. Forum'da zihin sağlığı üzerine bol bol konuşan fantastik dörtlüde pek tabii en çok ilgiyi Meghan ve Kate gördü. Kate'in rahat tavırları öne çıkarken, Meghan'ın daha kontrollü duruşu dikkat çekti. 36 yaşındaki iki kadının giyim tarzları da birbirinden ziyadesiyle farklıydı. Gelin vakfın etkinliğinde neler giyilmiş hızlıca göz atalım...


Hamile giyimi ile özdeşleşen Seraphine markasından mavi renkli bir elbise seçmiş Kate... Elbise robadan modeli, çan şeklindeki kolları ve havuz yakası ile şık görünüyor. Kate'e yakıştığını düşündüğüm bir model... Geçen ay aynı elbiseyi bir okul açılışında giymişti..


Elbise 99 pound fiyatla satılmış...


Işıklardan mıdır bilinmez ama mavinin mora bakan bir tonu... 
Düşes'e çok yakışmış. Bebek de iyice "ben buradayım" diyor (:
Saçı ve makyajı ile yine doğal ve sempatik, klasik Kate...


Muhafazakar stiliyle kanıksadığımız Düşes'in yanında oturan Meghan ise Jason Wu imalı şık bir trençkot elbise tercih etmiş. Aynı yaştaki iki kadının tarzları ne kadar da farklı!


Kızcağız orada sopa yutmuş gibi yeni gelin psikolojisi ile cebelleşiyor. 
Bizimkinin rahatlığına bakın (:
İlahi Kate!

Fotoğraflar: DailyMail


2 yorum:

  1. Kate'in yeri sapasağlam üçüncü varisi de doğuruyor artık ona hiç bir şey dokunamaz.. meghan bir evlensin de o da geçecek klasik giyime mecburen :-)))

    YanıtlaSil
  2. Kate geçmiş iki hamileliğinden farkli olarak bu sefer daha bir şişmiş sanki. Bir de Meghan Markle ne zaman üzerine emanet kıyafetleri birakacak acaba:)

    YanıtlaSil