10 Ekim 2018

Kate Middleton: Erdem Iman Elbise


Sanatın ve sanatçının dostu Düşesimiz, Kate Middleton bu kez bir fotoğraf merkezinin açılışı için görevinin başındaydı. Akşam gerçekleşen davete tüm güzelliği ve şıklığı ile renk katan Kate, sanat dolu gecede adeta moda rüzgarları estirdi! En sevdiği modacılardan olan Erdem Moralıoğlu'na ait çok şık bir elbise seçen Düşes'e daha yakından bakmaya ne dersiniz?



Kate'in elbise seçimi Erdem'in 2018 ilkbahar koleksiyonuna ait... Erdem Iman elbise tüvit kumaşı, kayık yakası ve yakasındaki broş detayları ile gerçekten çok dikkat çekici bir tasarıma sahip. Midi boyu ve kemer detayı ile oldukça feminen bir havası var. Sonbahar için çok tatlı bir seçim olmuş.


Elbisenin orijinal halinde kemer detayı bulunmuyor. Ben bu renk bir kemerin kullanılmasını çok sevdim. Bu arada elbise 1395 GBP fiyat ile satışa çıkmış ve fiyatına rağmen Kate'in giymesinin ardından stoklarda tükenmiş...


Gelelim Kate'in göz alıcı küpelerine... Kate'in küpeleri de Erdem markasına ait... 1220 dolar fiyatla satılan çiçek motifli küpeler, sedef ve kristal boncuklar ile tasarlanmış.


Kate'in clutch çantası da yeni bir parça... 
Jimmy Choo markasına ait olan çantanın modeli J Box. 


Düşes'in bordo renkli süet ayakkabıları da yine Jimmy Choo'ya özel olarak yaptırılmış.
Sanırım son zamanlarda en çok beğendiğim kıyafet bu oldu. Baştan ayağa harika görünüyor. 
Saçı ve makyajı da 10 numara! Bu bohem esintili feminen tarzı ona çok yakıştırdım.
Siz ne dersiniz?


Fotoğraflar: Dailymail ve Pinterest

2 yorum: