24 Ekim 2018

Kate Middleton: Mavi Alexander McQueen elbise


Resmi davetlere tüm hızıyla katılmaya başlayan Kate Middleton, bu kez Buckingham Sarayı'nda Hollanda Kralı Willem-Alexander ve Hollanda Kraliçesi Maxima şerefine verilen davette boy gösterdi.Bu görkemli gece için en güvendiği tasarımcılardan olan Alexander McQueen'i tercih eden Düşes, mücevher olarak Prenses Diana'ya ait kolye, küpe ve taç üçlüsünü tercih etti... Düşes'in tercihlerine gelin biraz daha yakından bakalım...



Kate'in bu gece için tercihi yukarıda da belirttiğim üzere McQueen'den yana oldu. Markaya özel olarak diktirilmiş elbise benim içim tam anlamıyla hayal kırıklığı... Bu kadar demode görünen bir modelin altına McQueen imzasının atılmasına mı hayret edeyim; yoksa Kate'in böyle kötü bir elbiseyi seçtiğine mi yanayım, bilemedim. Tafta elbise, 80'lerden kalmış ve bence orada kalması gerekiyormuş! Kate'in uzun süre çıtayı yükseltip bir anda aşağı çakılmasına da anlam veremiyorum. Bunca yıllık Kraliyet tecrübesinin yanı sıra moda konusunda ismi ziyadesiyle anılan biri iken neden böyle oluyor, bilemiyorum dostlar!


Kate'in üzerinde gördüğünüz incili kolye, küpe ve taç Prenses Diana ile özdeşleşmiş parçalar...
Lakin yazık olmuş, bu elbise ile mücevherler de etki yaratamamış.


Sanırım Kate'in görüntüsünde tek hoşuma giden şey saçı ve incili tacı...
Siz neler düşünüyorsunuz?

Fotoğraflar: DailyMail

3 yorum:

  1. elbise bence de çok çirkin, yalnız bu kolye orijinal olarak Kraliçe Alexandra'ya aitmiş ondan da Ana Kraliçe'ye geçmiş, yani Prenses Diana'yla bir bağı yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Corrector Bilgi için çok teşekkürler, sevgiler.

      Sil
  2. Sonunda Kraliçe'in nişanını almış, geçen yıl verilmiş ama biz ilk kez görmüş olduk. Yedi yıl sonra almış, ben de hiç verilmeyecek sanmaya başlamıştım.

    YanıtlaSil