6 Aralık 2018

Kate Middleton: Jigsaw Kumaş Pantolon


Kate Middleton, bugün eşi William ile birlikte Kıbrıs'a uçtu. Noel sebebiyle Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin Kıbras'taki birliklerini ziyaret eden ikilimiz yine tüm gün konuşuldu. Konu askeri olunca, Kate militer yeşil Smythe marka ceketini yeniden değerlendirmiş. Kate'in üzerinde yeni olan bir kaç parça var... Bir kere geniş paçalı lacivert renkli kumaş pantolonu dikkat çekiyor. Kate'in Kıbrıs için seçimlerine gelin daha yakından bakalım... 


Kate'in yeşil ceketine bakalım önce... Kate bu ceketi daha önce iki kez giymiş. Smythe marka ceket bence çok havalı ve defalarca giyilebilir tarzda... Ceketiyle aynı renk LK Bennett çantasını da yine gardırobunda bulunan bir parça. Ceketle uyumunu sevdim.


Pantolona gelirsek, markası Jigsaw. 130 Pound fiyatla satılıyor.


Yüksek bel pantolonu pek bir şık. Kesimi çok hoş ve paçaların bolluğu tam kıvamında...
Lakin Kate'e çok yakıştırmadığım bir parça.... Neden derseniz, bu tarz pantolonları kalçaları daha geniş hanımlara yakıştırıyorum. Pantolon Kate'in üzerinden akıp gitmiş gibi duruyor. Biraz daha kilolu olsaydı daha iyi görüneceğini düşünüyorum. Düşes'e skinny pantolonlar yahut dar paçalar daha çok yakışıyor.


Bir diğer takıldığım nokta da ayakkabıları oldu. Keşke ayakkabıları da koyu lacivert olsaydı hatta kalın topuklu bot tarzı bir model olsaydı da ten kısmını hiç görmeseydik. Pantolonla ayakkabının bütünleşmesini seviyorum. O yüzden yeşil ayakkabı ne kadar güzel olsa da, bu tarz bir pantolon ile basit görünmüş. Bu arada yeşil süet stilettolar Gianvito Rossi marka...


Saç modelinde bu aralar değişik şeyler deniyor. Spor-şık bir kombin için saçları güzel görünüyor. Aslında bütün bakıldığında askeri bir ziyaret için uygun seçimler... Kıyafet genelindeki bir kaç hata dışında sade ve şık buldum.
Siz neler düşünüyorsunuz?

Fotoğraflar: DailyMail


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder