25 Aralık 2019

Kate Middleton: Catherine Walker Gri Manto


Kate Middleton ve William, bugün Prens George ve Prenses Charlotte ile birlikte meşhur Noel yürüyüşüne katıldılar. Tabi, benim Kate ve William dediğime bakmayın, zira geçen günlerde rahatsızlanan Philip, minik Prens Louise ve halen Kanada'da tatil yapan Meghan ile Harry haricinde tüm Kraliyet eşrafı oradaydı.



Hemen Düşes'in giydiklerine hızlıca bakalım istiyorum. Kate bugün için ısmarlama bir Catherine Walker tasarımı giydi. Gri manto, tasarımcının daha önce yaptığı modelin Düşes için modifiye edilmiş hali gibi duruyor. Kruvaze model mantonun düğmeleri, kemeri ve yaka ile kollardaki manşetleri dikkat çekiyor. 


Kate'in ayakkabıları da yeni... Yeşil süet ayakkabılar Emmy London marka... Yine Emmy London olan ama gardırobunda buluna yeşil süet çantası ile kombinlemiş. Kate görüntüsünü Lockhatters marka yeşil şapkası ile taçlandırmış. Yeşil ametist küpeleri ise Kiki McDonough imzası taşıyor.


Düşes, baştan ayağa harika görünüyor. Mantoyu çok beğendim. Yeşil ve gri rengi birlikte kullanmasını ayrıca sevdim. Yüzü, saçı ve makyajı da harika görünüyor. Kate'in beğendiğim görünümlerinden biri oldu. Ya siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: DailyMail


1 yorum:

  1. ben düsesin ayakkabıları ve Charlotte'un manto renk uyumuna da bayıldım..

    YanıtlaSil