15 Ocak 2020

Kate Middleton: McQueen Manto ve Zara Elbise


Kate Middleton bugün 2020 yılının halka açık ilk görevini yerine getirdi. Eşi William ile birlikte Bradford şehirini ziyaret eden Kate,yeniden çok sevdiği yeşil rengi kullanmış. Düşes, burada giydiği iki yeni parça ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Mantosunun içinde çok şık bir elbise var... Dilerseniz hemen detaylara yakından bakalım... 


Kate sevdiği tasarımcılardan Alexander McQueen'e ait yeşil renkli askeri tarzda bir manto seçmiş. Mantonun altına ise siyah beyaz ekose desenleri bulunan Zara bir elbise giydi.Hemen manto ile ilgili düşüncelerimi söyleyeyim. Manto her ne kadar McQuenn imzası taşısa da, bu zamana kadar gördüğüm en kötü tasarımlarından biri olduğunu düşünüyorum. Niye derseniz, öndeki cepler ve beldeki detaylar hiç iyi durmuyor. Kate'in çok zayıf olduğunu vurgulayan bir model olmuş maalesef hiç sevemedim.


Amma velakin elbise konusunda ise tam tersini düşünüyorum. İndirimde olan ve 16 Pound yani yaklaşık 123 lira ederindeki Zara elbise çok tatlı üstelik Düşes'e de çok yakışmış.


Kate, Aspinal of London Midi Mayfair çantasını taşımış, ayakkabı olarak Gianvito Rossi Piper blok topuk ayakkabılarını giymiş. Kate'in küpelerini ise muhtemelen Pakistan gezisinden hatırlayacaksınız. Küpelerin markası Zeen... 


Saçı ve makyajıyla güzel görünüyor. Biraz kilo alsa cidden çok iyi olacak ama öyle bir niyeti yok. Hatta, Kate'in eşi William da bu durumdan çok dert yanıyor ve eşinin kilo almasını istiyormuş. Kate'in öğün atlaması ve aşırı spor yapması William'ı endişelendirmeye başlamış... Kate'i sizler nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Pinterest

4 yorum:

  1. Manto güzel içindeki kadın gibi değil manto o yüzden vestiyer de asılı gibi duruyor elbise ye 10 tam puan

    YanıtlaSil
  2. muhtemelen tombul diye eleştiri almamak için kilo almıyordur..

    YanıtlaSil
  3. Kilo almamayı nasıl başarıyor? Acaba genetik mi?

    YanıtlaSil
  4. Manto konusunda sizinle hemfikirim.Elbise ise harika. Zaten fiyonk yakaları çok beğenirim.Elbisenin kuması dökümlü olduğu için çok güzel durmuş.Fotoğrafta elbisenin belden itibaren etek modeli pek iyi görünmüyor. Ben de hayalimi çalıştırdım.Bu elbiseye tamtur pile çok yakışır diye düşübüyorum.

    YanıtlaSil