15 Ocak 2013

Altın Küre'nin Altın kızları

Golden Globe 2013:  Derde düşmüş Orlando Bloom ve şahane Miranda Kerr

2013 Golden Globe ödülleri gecesi pekte beklediğimiz gibi geçmedi... Güzel kıyafetler beklerken hayal kırıklığına uğradığım bir kırmızı halı gecesiydi... Bir kaç cümle ile ifade etmem gerekirse, geçtiğimiz yıl Oscar Ödülleri gecesinde Angelina Jolie'nin derin yırtmacıyla verdiği pozun aynısının bir çok ünlü tarafından verildiği bir Altın Küre gecesi oldu (: Onun dışında "nude" ve beyaz renk çılgınlığı yaşandı. Ben kıyafetleri çok sevmediğimden kendimce beğendiğim 3 ünlü hakkında yazmak istedim.


Benim "gerçekten" beğendiğim tek isim var : Miranda Kerr
Miranda Kerr, üzerinde işleme, boncuk ya da dantel olmayan Zuhair Murad tasarımı bordo bir elbiseyle geceye katılmış. Sadeliğinden dolayı, elbisenin Zuhair Murad olduğuna inanmam biraz zor oldu. Miranda Kerr kesinlikle şahane bir seçim yapmış, tepeden tırnağa kusursuz görünüyor. Bu göz kamaştırıcı durumdan olsa gerek, eşi Orlando Bloom'un resmen dert sahibi olduğunu söylemem mümkün. Yukarıdaki fotoğrafta da göreceğiniz üzere eşinden gözlerini alamamış. Gerçi bir ihtimal daha var; o da açılan yırtmaç ve iddialı göğüs dekoltesinin verdiği sıkıntı olabilir (:


Gözüme takılan ve hoş göründüğünü düşündüğüm bir diğer isim Heidi Klum... Alexandre Vauthier'in 2012 sonbahar koleksiyonundan tek omuzlu ve yırtmaçlı beyaz elbisesiyle gecenin en iyilerinden birisiydi. Saç, makyaj ve takılar birbiriyle uyum içinde. Bakanı bir daha baktıran ikinci bir isim varsa o kesinlikle Heidi Klum.

 

40 yaşındaki Heidi Klum'un güzelliği ve şıklığı bir tarafa ayağındaki cici Louboutin'lerin de bu elbise için şahane bir seçim olduğunu düşünüyorum. Sanırım Heidi'nin dönüşü muhteşem oldu (:

  

Jennifer Lopez, benim için hatırda kalan 3. kıyafetin sahibiydi. Zuhair Murad'a ait nude renk dantel elbisesi daha önce giydiği elbiselere benzese de ben J.Lo'yu beğendim. Elbise belki fazla çıplak gibi, belki fazla ihtişamlı lakin ben bu elbiseyi iyi taşıyacak bir kaç kadından biri olduğunu düşünüyorum J.Lo'nun.


Hülasa, Jennifer Lopez'e frapanlık ve iddia yakışıyor. Aslında dikkat çekmeye ihtiyacı olmayacak kadar çekici bir kadın olan Lopez'in, 43 yaşındaki şu güzelliğine bakıp ağlamamak mümkün değil (:

Gecede diğer ünlüler ne giymiş diye merak edenler Facebook albümünden devam edebilirler.

Golden Globe albümüne gitmek için tıklayın.

3 yorum:

  1. Benim de favorim miranda Kerr oldu.

    YanıtlaSil
  2. jennifer lopez'i beğenmene çok şaşırdım. ben son derece demode, iri ve komik buldum onu açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. @Necla Şölen Miranda'yı tek geçerim (:

    @beetlebum Doğrudur, bunda sanırım J.lo'yu oldum olası çok beğenmemin bir etkisi de olabilir (: Seçimiyle deja vu yaşattığını düşünüyorum ama yine de beğendim (:

    YanıtlaSil