30 Ocak 2013

Kadınlar için 2013 İlkbahar / Yaz Çanta Trendleri

Yeni sezonun çanta trendleri çok renkli! Tasarım çantaların oldukça öne çıktığı yeni sezonda canlı renklerde çantalar öne çıkıyor. Canlı renklerde sarı ve kırmızının önemli bir yeri olduğunu söyleyebilirim. Pastel tonların da revaçta olduğu yeni sezonda çantalarda nude renk öne çıkıyor. Beyaz, uçuk pembe ve maviler de popüler. Bunların dışında metalik tonlarda çantalar da hayli gözde. Özellikle altın tonları yine popüler... Peki 2013 İlkbahar / Yaz sezonun çanta trendlerinde genel olarak neler var ? Hep beraber bakalım:


Tote çantalar / Tote bags

Orta büyüklükteki saplı el çantaları her sezon olduğu gibi yeni sezonda da tonla eşyamızı taşımak ve bizleri sakatlamak için trend oluyor (:


Mini çantalar / Mini bags

Mini çantalar uzun süredir favori. Bu sezon değişik tasarımlarla karşımıza çıkacaklar. "Statement" mini çantalara dikkat!


Lazer kesim çantalar / Laser Cut Bags

Danteli andıran bu çantalar, yeni sezonun en öne çıkan parçalarından biri. Clutch çantalardan büyük çantalara, bu tarz motifleri çok sık göreceğiz.


Şeffaf çantalar / Transparent Bags

Şeffaf çantalar da bir süredir moda gündemini işgal ediliyordu. Bu sezon sadece büyük çantaları değil minik clutch çantaları da şeffaf olarak göreceğiz.


Boncuklu çantalar / Beaded bags

Puantiyenin boyut değiştirmiş hali çantalarda yer alıyor. Şekerlemeyi andıran bu boncuklar çantalara ayrı bir hava katıyor.


Çuval çantalar / Sack bags

Bazen silindir bazen de çuval tarzında görülen bu çantalar değişik tasarımlardan hoşlananlar için güzel bir alternatif olabilir.


Yılan desenli çantalar / Reptileskin Bags / Snakeskin Bags

2013 yaz sezonunda çantalarda yılan desenleri leoparın bir adım önüne geçiyor.


Leopar desen çantalar / Leopard bags

Leoparsız olmuyor. Olmayacak da ! (:


Clutch çantalar / Clutch Bags

Artık vazgeçilmez aksesuarlarımızdan olan clutch çantalar yeni sezonda da gözdemiz... Özellikle dosyayı andıranlar trend...


4 yorum:

  1. Mini, çuval,clutch ve laze kesimler favorilerim arasında. Büyük çanta arada kullansam da içine attığım şeyi bulamamk daha çok kasıyo. Hatta son kullanışımda büyük çanta içine organizer olarak mini çanta koydum. :)

    YanıtlaSil
  2. O mini çantanın güzelliği nedir öyle:)Tote Bagler de kışın favorim. Ben de bloguma beklerim..Sevgiler:)

    http://nofashionnopassion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. hepsi mi muhteşem olur özellikle valentino clutch. sıkı takipçinim :)) http://diorki.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. @Bitli Turist aynı dertten mustaribim. Kara delik gibi mübarekler, resmen eşyaları yutuyorlar (: Organizer her koca çantaya lazım.

    @No Fashion No Passion Aynen tote bag favori ama miniler de çok şık (:
    Sevgiler (:

    @Betül Bayram O bir Valentino (: Çok teşekkür ederim beni takip ettiğin için. Sevgiler...

    YanıtlaSil