12 Ocak 2013

Recycle Kate: Whistles Sofie Rae elbise


Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Kate Middleton, ilk resmi portresinin tanıtımı için katıldığı davette boy göstermiş... Sanırım ressamların elinden çıkmış portreler kraliyet üyesi olmanın altını çizdiğinden bu tanıtıma bu kadar önem verilmiş. Ancak resim hiç de umulduğu gibi değil, Kate Middleton yaşlı ve şişman bir halde ölümsüzleştirilmiş... 

Ressam ve yaşlı&şişman Kate

Biz gelelim Düşes'in ne giydiğine... Hamileliğinin ilk aylarını yaşayan Düşes, yine giydiği bir elbise ile davete katılmış. Ancak bu elbisenin özelliği bu zamana kadar hep mantolarının içinden rengini ve eteğini görebildiğimiz bir parça olması (: Düşes bu elbiseyi Danimarka ziyaretinde giymişti. (bkz. alttaki fotoğraf)


Kolları şeffaf, bordo renk elbise Whistles marka... Elbisenin modeli Sofie Rae. Satışta bulamadım, muhtemelen bir kaç sezon öncesine ait bir parça olabilir. Elbiseyi siyah kemerle tamamlayan Düşes, siyah süet ayakkabılar ve siyah clutch çanta ile kıyafetini tamamlamış.


Ben portresini değil ama kendisini çok beğendim. Herhangi bir hamilelik emaresi göstermese de, hafiften kilo alması, hoş görüntüsü ve şıklığıyla dikkat çekiyor. Resme gerek yok, zaten resim gibi bir kadın diyerek post'a bir son veriyorum (:

Fotoğraflar: Pure People

4 yorum:

  1. kadının seneler sonraki halini çizmiş adam resmen! Başka biri çizseymiş, hiç beğenmedim

    YanıtlaSil
  2. O portre cok kotu olmus gercekten neden ole olmus anlamadım hic.... bu renkler kate cok yskisiyor gerçekten...

    Begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Ben Düşes'in kıyafetlerinin neredeyse hepsini beğenen biri olarak
    buna da bayıldım.Sade ve şık.

    YanıtlaSil
  4. ben o portrenin haberini hiç okumadım ve "düşesin ilerdeki yaşlılık hali" çizilmiş diye düşünmüştüm. portre tam bir felaket! eminim kendiside beğenmemiştir.

    YanıtlaSil