24 Aralık 2013

Fashion Fun City, bedeninizi saran şıklık



Kadının büyük bedende de şık olabileceğini kanıtlama amacıyla yola koyuldu Fashion Fun City. Son yıllarda 44+ bedenlerin tekstil firmalarının da gündeminde olduğunu, hatta sadece büyük beden defilelerinin bile yapılıyor olması, dolgun hatları olan bayanlar için de tarz ve modanın ne kadar önemli olduğunu açıkça göstermekte. Sizde büyük bedende şıklık arıyorsanız www.fashionfuncity.com adresine bir göz atmanızı öneririm. Tarzı olan her bayanın, en uygun fiyata, yüksek kalitede ürün bulacağı bir site oluşturulmuştur. Ayrıca Ssl güvenli alışveriş sertifikasına sahip site de, kapıda ödeme imkanı da var. Ürünlerine duyduğu güven doğrultusunda müşterilerine %100 iade imkanı sunmakta. Şıklığın bedeni yoktur diyerek tasarladığı ve satışa sunduğu tasarımları  www.fashionfuncity.com adresinde bulabilirsiniz.



Her yaş ve her bedende bela rosso kadını şıktır

Fashion Fun City kaliteli,modern ve şık giysiler bulmakta zorlanan her yaştan kıvrımlı kadınlara hitap eden ürünlerini www.fashionfuncity.com adresinden sunmaya devam ediyor.150’nin üzerinde ürün çeşitliliği yanı sıra büyük beden şıklığı sitede göze çarpan en önemli detaylardan.Ayrıca ürünlerinin her yaşa hitap edebiliyor olmasını en büyük avantaj olarak gören Fashion Fun City genç-yaşlı pek çok müşteri edinmiş ve hızla edinmeye de devam edecek gibi görünüyor.


Giysiniz sizi sıkmasın özgür bıraksın

www.fashionfuncity.com ‘un büyük beden bayanlara sunduğu parçaların şık olmasının yanı sıra en dikkat çeken tarafı giysilerin rahatlığı ve içerisinde kendinizi özgür hissedebiliyor olmanız. Büyük beden kadınlar için stil sahibi olmakla birlikte rahat kıyafetler giyiyor olmak bir hayal gibi görünse de Fashion Fun City bu imkanı müşterilerine sunuyor.Sitede rahat spor tarz parçalar yer alırken klasik ceketler ve etekler de iş hayatı olan hanımlar için en büyük kurtarıcı oluyor.Ürünler kısa süreliğine %70 indirimde hem de %100 iade garantisiyle.Bir de ürün size ulaştığında memnun kalmazsanız 30 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz.


Büyük beden hanımlar stil sahibi olmak için maksimum 30 tl ödeyin.

Bella rosso şıklığın bedeni yoktur diyerek tasarladığı ve satışa sunduğu büyük beden ürünlerini www.fashionfuncity.com sitesinde biz büyük beden hanımlarla buluşturmuş.Büyük beden tasarımların rahatlığını ve kalitesini ön plana koyarken fiyatlarında ki uygunluğu da göz ardı etmemiş.
Site de 5 tl’den başlayan fiyatlarla alışveriş yapma imkanı bulabilirken şık tasarım ve parçalara en fazla 30 tl ödeyerek sahip olabilirsiniz.Kısa sürecek bu kampanyayı kaçırmayın ürünlere göz atın derim.
Gerek kalmayacaktır fakat memnun kalmazsanız koşulsuz %100 iade garantiniz var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder