16 Ocak 2015

Kate Middleton: Madderson London Naomi Elbise

 

Kate Middleton, 2015 yılındaki ilk resmî etkinliğini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. 15 Ocak'ta Londra'da bulunan bir okulun sanat odasını ziyaret eden Düşes, çocuklarla keyifli bir kaç saat geçirdi. 2012'den beri okulun sanat odasını destekleyen Düşes, sabah bulantıları yüzünden 2014 yılında gerçekleştireceği ziyareti sürekli ertelemiş ancak kendini iyi hissettiği bu günlerde çocuklarla bir araya gelmeye karar vermiş. 6 aylık hamile olan Kate Middleton, etkinlik için bu sefer hamileler için tasarlanmış bir elbise tercih etmiş. Kate'in seçimine haydi yakından bakalım...


İlk olarak, Kate'in çok sağlıklı ve hoş göründüğünü belirtmek gerek. Biraz da olsa kilo alması Kate'e pek yakışıyor; çok daha genç ve dinamik görünüyor. 2015'in bu ilk ziyareti için, Madderson London markasına ait bir hamile elbisesi seçmiş Kate... Elbise, 450 GBP'den (yaklaşık 1600 TL) 225 GBP'ye inmiş. Kate'in üzerinde görülmesiyle satış patlaması yaşayan ürün tükenirken, markanın web sitesi de bir kaç saatliğine bakıma alınmış. Yani anlayacağınız, Kate'in seçimi internet sitesinin neredeyse çökmesine sebep olmuş.

 Madderson London Naomi Elbise

Kate'in daha önceki hamileliğinde çok daha güzel elbiseler gördüğümden midir bilinmez, bu elbise bende pek bir heyecan uyandırmadı. Özellikle cep kapaklarının hoş görünmediğini düşünüyorum. Siyah çorabı da pek yakıştıramadım, belki daha uzun bir etek boyuyla ten rengi çorap giyebilirdi. Genellikle parlak renklerden kaçmayan Kate'in okul ziyaretinde daha renkli bir kıyafet bekliyordum.


Düşes kıyafetini sık sık kullandığı Mulberry süet Clutch çantası ve Episode "Angel" ayakkabılarıyla tamamlamış. Takı kısmını sade tutup, Cartier saatini ve safir küpelerini kullanmış.

 Madderson London elbise ve Kate hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder