21 Mart 2015

Hayalinizdeki banyoyu yeniden biçimlendirin!


Banyoların artık bir kişiliği, bir karakteri var. Çünkü artık bir evin en önemsenen ve vazgeçilmez yaşam alanlarından biri de banyo. Eski dönemlerde pek önemsenmeyen bu küçük alan çağdaş dünyada küvetin de içine dâhil olmasıyla daha çok vakit geçirilen bir alan haline geldi. Ev alırken ilk dikkat ettiğimiz, kişisel bakım ürünlerimizi, temizlik malzemelerimizi, gelecek misafirlerimize kadar düşünerek ayırdığımız yedek ürünlerimizi özenle yerleştirdiğimiz yer olan banyolarda, hijyen ve hijyeni sağlarken ihtiyacımız olan konfor ve konforu yaşarken gözümüze ve ruhumuza hitap edecek mekânsal özellikler artık bizim için çok önemli. Banyolar evlerin içinde yerlerini aldıktan sonra ferah olsun ışık alsın diyerek ilerlerken şimdi banyo gider süsümüz nasıl olsun bunu düşünüyoruz. Artık sadece ferahlık ve güneş almayla ilgilenmiyoruz, aldığımız her şeyin hayatımızı kolaylaştırması da çok önemli. Evlerin banyoları misafirlerin geldiklerinde en çok dikkat ettikleri yerler arasında. İlk ve en önemli izlenimi banyolar verebiliyor çünkü misafirleriniz yalnızca orada yalnız başlarına kalabiliyorlar ve değerlendirme mekanizmaları tam olarak bu noktada çalışmaya başlıyor.
Banyonuzda gazetelikten tutun duvarda bir sanat eserine kadar çeşitli aksesuarlar bulundurarak banyonuza stil kazandırabilirsiniz. Sadece misafirleriniz için değil kendiniz için de günün büyük stresini banyonuzda geçireceğiniz zaman ile birlikte atabilirsiniz. Rahat ve sıcak bir duş ile gününüzün geri kalanına mutlu bir şekilde arınmış olarak devam edebilirsiniz.



Zevklerimiz ve ihtiyaçlarımız sadece değişmekle kalmıyor her geçen gün biraz daha gelişiyor. İşte bu nedenlerle artık banyoların bir kişiliği karakteri var. Bu karakteri belirleyen de sizin banyodaki stiliniz.
 
Evmanya büyük genişlikte ürün çeşitleri sayesinde size en uygun ürüne en kısa sürede ulaşmanız mümkün. Sizde şimdi banyo aksesuarları kategorisinden dilediğiniz ürünü seçin ve hayalinizde banyoya bir adım daha yaklaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder