13 Mart 2015

Kate Middleton: JoJo Maman Bébé Manto

 

Kate Middleton, resmi görevlerine tam gaz devam ediyor. Bu sefer ki durağı, 'Downton Abbey' dizisinin seti oldu. Diziyi aranızda izleyenler var mı bilmiyorum lakin Birinci Dünya Savaşı'nın eşiğindeki İngiltere'de geçen ve zengin bir aile ile hizmetlileri arasındaki ilişkileri konu eden güzide bir dizi olduğunu söylemek lazım. 2010 yılından beri yayınlanan dizininin epey bir müptelası var. Yatıp kalkıp cinayet/polisiye/gizem dizileri izlesem de, Kate'in dizi setini gezmesinden mütevellit ben de vakit bulunca başlamaya karar verdim (: Zira dizinin atmosferi, dönem kostümleri ve dekor gerçekten çok başarılı görünüyor. Diziyi takip edenler varsa yorumları bu post'un altına alalım (:


Hey neyse, biz gelelim esas mevzumuza... Kate, bu eğlenceli ziyaret için çok şık ve zarif bir tercih yapmış. Ayakkabıları ve çantası sürekli kullandığı parçalar olsa da, mantosunu daha önce hiç görmedik. Kate, bu defa yepyeni bir marka ile karşımıza çıktı.

 JoJo Maman Bébé 'Princess' Manto

Kate Middleton bu sefer hamileler için üretilmiş bir tasarım tercih etti. JoJo Maman Bébé marka manto, yün kumaş karışımı ve yakasız modeliyle kullanışlı bir parça. 527 TL fiyatla satılan manto indirimde 270 TL'ye kadar düşmüş. Mantoyu yakından incelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.


Düşes saçı ve makyajıyla da harika görünüyor. Benim baştan ayağa çok beğendiğim bir hamile stili oldu. Kate, dizi oyuncularıyla da sık sık fotoğraf çektirmeyi ihmal etmemiş. Üstte Michelle Dockery ve dizinin minik yıldızı olduğunu tahmin ettiğim yakışıklı ile objektiflere poz vermiş.


Kate pek tabii dizinin mutfağına girmeden ziyareti tamamlamamış. (:




Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder