29 Mart 2015

Recycle Kate: Mulberry Kruvaze Manto


Kate Middleton'ı en son ne zaman göreceğiz diye merak ederken, kendisi geçtiğimiz cuma günü doğum iznine ayrılmadan önce katıldığı etkinliklerde boy gösterdi. Resmi olarak doğumdan önce son kez görevlerinin başında olan Düşes, eşi William ile birlikte 3 ayrı davette yerini aldı. Yine hayır işleri için yollara düşen Kate Middleton'ın izine ayrılmadan önceki son seçimi daha önce giydiği bir parçadan yana oldu. Geçtiğimiz yıl 11 Aralıkta giydiği Mulberry kruvaze mantosunu yeniden giydi.



Ne demiştik; Düşes bu mantoyu daha önce de giymişti. O zamanlar New York seyahatinde bu mantoyla görüntülenen Düşes'in kombini hatırlamak isteyenler buraya tıklayabilir.


Yüzünde güller açan Kate, çanta ve ayakkabı tercihinde de geri dönüşüm stilinden taviz vermedi. Düşes Stuart Weitzman 'Power' süet ayakkabılarından vazgeçemiyor. İkinci bir nude LK Bennett vakası sayılabilecek bu duruma ayakkabının hem rahat hem de hemen her kıyafete yakışması sebep oluyor diye düşünüyorum (: Kate'in Clutch çantası da daha önce sık sık kullandığı Mulberry 'Bayswater' çanta...


Peki Kate'in üzerinde hiç mi yeni bir parça yok? Elbette var (: Kate saçlarını kulağının arkasına atarken gözüme çarpan bu pembe taşlı şık küpeleri ilk kez görüyoruz. Kiki Mcdonough marka bu küpeler 'Morganit' taşından yapılmış. Pembe zümrüt olarak da anılan bu taş 'beril' taşı sınıfına giriyormuş.

Kiki Mcdonough

Yakından bakıldığında da gerçekten çok güzel görünüyorlar. 
Bu cici küpelerin fiyatı 3400 GBP. Yani Türk lirasıyla yaklaşık olarak 13 bin TL.


Saçları ve makyajıyla yine hoş ve sade görünen Düşes'i artık doğum haberiyle blogda göreceksiniz (:
Önümüzdeki ay ikinci çocuğunu dünyaya getirecek Düşes'in kız bebek sahibi olacağı için son kıyafetini pembe renkte seçtiği konuşuluyormuş (:

 
Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


1 yorum:

  1. saçı harika görünüyor bilmesem hamile olduğunu anlamam bile..

    YanıtlaSil