13 Aralık 2015

Amerika’dan Yılbaşı Alışverişi



Yılbaşı bu kadar yaklaşmışken en güzel hediyelerle sevdiklerinizi sevindirmek için Amerika’dan alışveriş yapmak kadar güzel bir seçenek olmasa gerek. Tabi Amerika’da yaşayan bir arkadaşınız varsa veya Amerika’ya gidip gelmek sizin için çok kolay bir durumsa.

Türkiye’ye henüz gelmemiş en farklı ürünlerin hepsi Amerika’da bulunuyor. Hem de oldukça uygun fiyatlarla bunları satın alabiliyorsunuz. Online alışveriş siteleri de bu konuda en büyük yardımcılarınızdan. Siteler İngilizce içeriklerle hazırlandığı için bazı kişiler tarafından pek tercih edilmiyor. Ancak bu durum da çok uygun fiyatlara çok uygun ürünlere sahip olabilmelerinin önüne geçiyor.

Tüm sıkıntılarına rağmen Amerika’dan alışveriş yapmak aslında sandığınız kadar zor değil. Orada bir tanıdığınız olmasına da hiç gerek yok. Elektronikten kozmetiğe, giyimden aksesuara hediye olarak çevrenizdekilere hediye etmek istediğiniz her ürün Amerika alışveriş sitelerinde en uygun fiyatlarla bulunuyor. Yüksek kargo ücreti ödemeden bu ürünlere sahip olabilmek içinse özel imkânlara sahip olmanız gibi bir durum söz konusu değil.



Olumsuz şartları Amerikapostam ile pozitife çevirebiliyorsunuz. Tümü İngilizce olan sitelerden Amerikapostam yardımı ile istediğiniz ürünün satın alınmasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Hatta bazı ürünleri satın almanız için Türkiye içi işlemlerde kullandığınız kredi kartlarınız sıkıntı çıkarıyorsa bunun çözümünü de Amerikapostam gerçekleşleştiriyor.

Seçtiğiniz ürün ister büyük olsun ister parmağınızdan da küçük olsun, ödeyeceğiniz kargo ücreti alıştığınız yurtdışı kargo ücretlerinin çok daha altında tutuluyor. Bunun sağlanması da ürünlerinizin yeniden daha ucuz kargo ödemesini sağlayacak şekilde paketlenmesi ile oluyor. Satın aldığınız ürünler Amerikapostam ile yeniden paketleniyor ve böylece gereksiz yere yanlış paketleme yüzünden fazla kargo ücreti ödemekten kurtuluyorsunuz.

Ayrıca Amerika’dan sipariş ettiğiniz ürünlerin yılbaşından önce size gelemeyeceği düşüncesi Amerikapostam servisi ile tarihe karışıyor. Ekonomik kargo seçeneğini kullandığınızda bile ürünleriniz bir hafta içerisinde elinize ulaşıyor. Bir hafta bile Amerikapostam servisi için oldukça uzun bir süre, 3 gün içerisinde kargonuz belirttiğiniz adrese teslim edilmek için en özel çalışmalar ile hazırlanıyor, paketleniyor ve gönderiliyor.
Aklınıza takılan her türlü soru için size yardımcı olabilecek günün her saatinde aktif olan Amerikapostam personeli ile her an sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder