30 Aralık 2015

Kate Middleton: Michael Kors etek ve ceket

 

Kate Middleton ve Kraliyet üyeleri Noel kutlamaları için bu kez Pazar ayininde bir araya geldiler. Kraliyet eşrafı yine St. Mary Magdalene Kilisesi'nde buluştu. En özenli ve şık halleriyle ayin için bir araya gelen topluluk arasında pek tabii gözler yine Kate Middleton'ın üzerindeydi. Çok detaylı fotoğraflar paylaşmak isterdim ama, maalesef Düşes'in yandan çekilmiş bir kaç pozundan fazlasına ulaşamadım. 

 
 Michael Kors

Kate Middleton'ın seçmiş olduğu etek ceket takım Michael Kors Collection imzası taşıyor. Markanın 2015 Sonbahar koleksiyonuna ait olan yün takım, ceket ve etek olarak da ayrı ayrı satılıyor. Ceketi incelemek isteyenler buraya tıklayabilir. Etek, stoklarda kalmadığından link veremiyorum. Lakin hem yukarıdaki podyum görselinden hem de aşağıya eklediğim fotoğraftan modeli inceleyebilirsiniz.


Kate şapka olarak daha önce de kullandığı Lock & Co. tasarımı 'Fairy Tale' model şapkasını kullandı.


 Ve hepinizin tahmin edebileceği gibi vazgeçemediği  Aquatalia 'Rhumba' çizmelerini yine giydi (:
Saçları ve çizmeleri haricinde Kate'in seçimlerini beğendim. Ya siz?

Fotoğraflar: Dailymail

1 yorum:

  1. ben düşesin hiç bi ayakkabısını beğenmiyorum ya. Kıyafeti 10 numara tamam ama hep o ayakkabıyla o uyumu bozuyor bi şekilde. Ayrıca koskoca düşessin bi o giydiği ten rengi rugan topuklular bide bu süetler. Git milyon tane boy ayakkabı al kimse sesini çıkarmaz. Anlamıyorum ki neden bu ısrarla aynı şeyi giyme hevesi.

    YanıtlaSil