3 Ağustos 2017

Trend: Pazar filesi


Bu sıralar Instagram'daki moda bloggerları arasında önüne geçilemez bir trend yükseliyor: Pazar filesi. Evet, çok iyi bildiğimiz hatta bir zamanlar alışverişlerin vazgeçilmez parçası olan nostaljik file pazar çantaları... Oldukça fotojenik gözükmesi sebebiyle sokaklardan tutun, sahil kenarlarına kadar kullanılan bu çantalar yaz bitene kadar gündemden düşmeyeceğe benziyor. Tek kafamı karıştıran taraf, büyük delikleri sebebiyle anahtar, dudak kremi vb. ufak eşyaların çantadan firar eylemesi... Gerçi bu problem için de bazı bloggerlarda astarlı modeller gördüm. Astar yerine içine kumaş çantalar koyularak da kullanılabilir belki...



Bir çok internet sitesinde sudan ucuz fiyatlarla kapış kapış giden file çantalar, viral bir şekilde yayılıyor. Aslında bir moda aksesuarı olarak düşünmek yerine, çevreye zarar veren ve bir türlü yok olup gitmeyen plastik torbalara harika bir alternatif olarak kullanılabilir. Hem çevre dostu hem de şık! Daha ne olsun?


Fotoğraflar: Pinterest

3 yorum:

  1. Gülmeden geçemedim,bir şey moda olmayıversin,hemen herkes atlıyor,yine öyle olmuş.Bir zamanlar annelerimizin,teyzelerimizin,pazarda gelirken kullandığı çantaları şimdi herkes takıyor.Neyse,en azından bu modanın çevreye faydası var,sevindim.

    YanıtlaSil
  2. :-)) sanırım evde vardır...

    YanıtlaSil
  3. plaj çantası olabilir . bizim eski pazar filelerine benziyor

    YanıtlaSil