31 Ocak 2018

Kate Middleton: Erdem Stephanie elbise


Kate Middleton ve eşi William, İsveç gezilerinin birinci gününde akşam saatlerinde Büyük Britanya Büyükelçiliği'nde düzenlenen davete katıldı. Akşam yemeğinden önce, İsveç Başbakanı ve eşi ile bir araya geldiler. Kate'in bu özel akşam için seçimi ise Erdem tasarımı bir elbise oldu. Dilerseniz hemen detaylara geçelim...



Kate'in bu 'Black Tie' gece için seçtiği isim, tasarımlarını sıklıkla giydiği Erdem markası oldu... Stephanie adı verilen elbise, çiçek desenleri ile dikkat çekiyor. Çiçek desenli ipek kumaşının yanı sıra, yakadaki fırfır, beldeki kemer ile kol ve etek kısmındaki volan detayıyla ziyadesiyle iddialı bir seçim... Bu arada elbisenin siyah versiyonunu detaylıca incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Kate bu elbiseyi Lady Diana'nın inci takımları ile tamamlamış... Ayakkabıları ise gardırobunda bulunan bir parça... Gianvito Rossi bordo süet stilettolarını tercih etmiş. Siz Kate'in bu iddialı seçimini nasıl buldunuz bilemiyorum ama  ben biraz 'aşırı' buldum. Kimono esintisi olan elbise de bir şeyler fazlaymış gibi geliyor. Parlak kumaşı, rengi, çiçek desenleri, yaka, kol, etek ve beldeki ayrıntılar bir araya gelince karmaşık durmuş. Çok kötü olduğunu düşünmüyorum ama bunca elbisenin arasında neden bunu seçtiğini merak ediyorum (:


Her şeyi bir kenara bırakırsak, saçı ve makyajı güzel görünüyor. Yine her zaman ki gibi asil ve zarif... Siz neler düşünüyorsunuz?

Fotoğraflar: DailyMail

2 yorum:

  1. ben hiç beğenmedim böyle bir geceye hiç olmamış ki elbise de kötü bence.. bir de prenses victoria'nın siyah çorapları ve ayakkabıları çok kötü duruyor..

    YanıtlaSil
  2. aliye RONA TOPUZU ELBİSEDE ÇOK SIKICI

    YanıtlaSil