12 Kasım 2018

Recycle Kate: Catherine Walker Yeşil Manto


Tüm hızıyla süren Remembrance etkinliklerinde bir sonraki durak Westminster Abbey oldu. Akşam düzenlenen törenlerde bu sefer siyahlar yerine farklı renklerde kıyafetler tercih edildi. Kate Middleton'ın tercihi ise gardırobunda bulunan Catherine Walker imzalı mantodan yana oldu. İyi ki de giymiş, her zaman söylüyorum Kate'in harika bir manto koleksiyonu var ve bunların çoğunluğu tekrar tekrar giyebileceği tasarımda... Bu akşamki seçimi de bunu doğruluyor.


Kraliyet üyeleri olur da elti Meghan'sız olur mu? Tabi ki olmaz, anne olmayı bekleyen Düşes seçimini lacivertten yana kullanmış. Prada elbisesinin yakası çok tanıdık, daha önce de bu tarz yakalar kullanmıştı. Şapkasını Meghan a yakıştıramadım lakin iyi görünüyor.


Kate ise bugünkü tercihini ilk kez 2017 yılında Aziz Patrick Günü kutlamalarında giymişti. Tabii farklı bir şapka ile kullanmıştı. Şimdi ki seçimi ise son zamanlarda tercih ettiğini fark ettiğimiz taç şeklindeki saç bandı...


Kate'in kullandığı saç bandı bir Jane Taylor tasarımı... El yapımı kadife bant, 890 GBP fiyata sahip...


Düşes çanta olarak yine Jimmy Choo Celeste clutch'ı, ayakkabı seçimde de kadife Jimmy Choo Romy stilettolarını tercih etti. Mantosunu yeniden giyen Kate'i siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: DailyMail, Pinterest, Twitter


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder