5 Aralık 2018

Kate Middleton: Jenny Packham işlemeli elbise


Kate Middleton, Buckhingam Sarayı'nda akşam düzenlenen diplomatik resepsiyona katıldı. Tüm gözler Düşes'in üzerindeydi desem yalan olmaz, zira kendisi masallardan fırlamış bir prensese benziyordu. Başına Lady Diana ile özdeşlemiş Lover's Knot adlı tacı takan Kate, elbiseden yana tercihini ısmarlama bir Jenny Packham'dan yana kullanmış... Bir önceki saray resepsiyonunda elbisesi ile bizleri hayal kırıklığına uğratmıştı, neyse ki bu akşam ki seçimi tacına yakışan tarzdan bir elbise olmuş.


Jenny Packham elbisedeki boncuk işlemeleri dikkat çekiyor. Elbise çok vurucu bir tasarım olmasa da, verdiği havayı sevdim. Kış masallarındaki prensesleri çağrıştırıyor. Naif ve zarif bir duruşu var.


Diana'nın Lover's Knot, Türkçe çevirisiyle 'Aşk düğümü' adlı tacı Kate'e çok yakışıyor. Topuzu ile muhteşem görünüyor. Kate'in makyajı da 'prenses' havasına katkıda bulunmuş. Taç ile bütünleşen inci küpeler de Lady Diana'ya ait...


Hep diyorum, Kate kilo almalı... Kilo ona çok yakışıyor ama belli ki beslenmesine ve spora o kadar dikkat ediyor ki kilo olmasına imkan ihtimal yok. Artık çok zayıfladığını düşünüyorum, bu yüzden kıyafetler de kendini gösteremiyor ya da üzerinden akıp gidiyor.


Yine de son dönemlerde beğendiğim bir görünüm oldu Kate için...
Siz neler düşünüyorsunuz?

Fotoğraflar: DailyMail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder