4 Nisan 2012

İstek post: Şeffaf maxi nasıl kombinlenir?


Aslında şeffaf üstler için bir post hazırlamıştım ama güzide takipçilerimden Ecem, bana şeffaf maxi eteğini nasıl kombinleyeceğini sordu... Tabi ki başım üstüne dedim ve iş başa düştü, ben de hem ona hem de sizlere fikir versin diye beğendiğim ve giyilebilir kombinleri bir araya toplamaya çalıştım.

Şeffaf maxi eteklerle birlikte kullanabilecek çok fazla parça var aslında. Mevsim itibariyle giyilme ihtimali çok yüksek olduğundan ilk olarak deri ceket  diyorum... Deri ve transparan kumaşın uyumuna hayranım, bir çok fotoğrafta da görebileceğiniz üzere çok yakışıyor adeta birbirlerini tamamlıyorlar. Bir diğer parça kot ceket ve kot gömlekler. Hem sezon trendi olması hem de transparan kumaşla uyumu açısından kotla yapılacak kombinler bu etekleri gündelik stilde de giymeyi mümkün kılıyor. 

Blazerler özellikle boyfriend tarzı olanlar transparanın feminen duruşunu dengeliyor ve ayrı bir hava katıyor. Sadece boyfriend ceket değil, vücuda oturan ceket modelleri ile de oldukça etkileyici bir hava yakalamak mümkün. Bunların dışında  şeffaf eteği yine bir şeffaf gömlek ya da bluzla kombinlemek harika sonuçlar verebiliyor.

Amaç sadelikse etekle aynı renk askılı ya da kollu bir bluz ile daha risksiz ve gündelik kombinler yaratmak da elimizde... Baskılı tişörtler, asimetrik bluzlar ve hırkalar da  kombin seçenekleri arasında... Bu arada geçtiğimiz sezon şeffaf maxi'lerin yükselişinden dem vururken ünlülerin seçimlerini de paylaşmışım. Post'a gitmek için tık tık.







Vanessa Hudgens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder